- 59,486
- 26,718
- 113
Sizden bişey olmaz ben size diyimTüh ekmek parasi cikar diye sevinmiştik neyse başka bonuslara bakarız o zaman
Sizden bişey olmaz ben size diyimTüh ekmek parasi cikar diye sevinmiştik neyse başka bonuslara bakarız o zaman
Yalan dolan siteler çok çıkıyor ya yazık valla bizeBende giriş yapamıyorum siteye , bakım diye yazdılar , ondan sonra bir daha da giremedim.
Ne alakaSizden bişey olmaz ben size diyim
Al benden de bu kadar üstüme bişey acsalar kendileri pişman olurlar 😀😀😀Bilgileri aldılar dicem borçtan başka birwey yok mk 😀
Vall öyle dost borç var öderler belki imana gelip 😀Al benden de bu kadar üstüme bişey acsalar kendileri pişman olurlar 😀😀😀
Evet az evvel bağlanır gibi oldu ama bağlanmadı.Dostlar site gidip geliyor biseyler dönüyor 😅😅
Bende de aynı oldu simdi ses var görüntü yok 😀Evet az evvel bağlanır gibi oldu ama bağlanmadı.
Dost siber olabilirmi sence ceza yazmak için yem olabilirmiAl benden de bu kadar üstüme bişey acsalar kendileri pişman olurlar 😀😀😀
OlmazDost siber olabilirmi sence ceza yazmak için yem olabilirmi
Site en son 2020 de Twitter da paylasim yapmış maçlar veriyormuş
Aynen sonicbets bu sitenin aynısı ama hiç paylaşım dahi yok yakın lardaSite en son 2020 de Twitter da paylasim yapmış maçlar veriyormuş
Çok garip dost koskoca site bi anda böyle çökmesi anlam vermedimAynen sonicbets bu sitenin aynısı ama hiç paylaşım dahi yok yakın larda
Daha ilk mesajın sana Kim güvenir şimdi bana Bi söyleHic bosyere yalan yanlis seyler yazmayin bakim calismasi yaziyor nereden girecek bilgilre. Kimse bilgilre erisemez oyle birsye yok calisma varmis ben girdim demeinden
Yalan yanlış ta yazmadık burda milleti düşündüğümüz için gördüğümüzü yazdıkHic bosyere yalan yanlis seyler yazmayin bakim calismasi yaziyor nereden girecek bilgilre. Kimse bilgilre erisemez oyle birsye yok calisma varmis ben girdim demeinden
Ne bakimmis ya saatlerce napiyolar çözemedimVatana millete hayirli olsun
Bakımdayız en kısa sürede tekrar hizmet vereceğiz