Daha ilk mesajın sana Kim güvenir şimdi bana Bi söyle
[/QUOTEsavas sana inanıyoruz dost site elemanlarına yer yok
Adam milleti düşünüyor sana ne oluyor hayırdırSavas kurt beni yazmak zorunda biraktin senkimsin hayirdirlaa
Işine Bak senle laf dalaşına girmeycmSavas kurt beni yazmak zorunda biraktin senkimsin hayirdirlaa
Tcnı onayla once dostumSavas kurt beni yazmak zorunda biraktin senkimsin hayirdirlaa
Kimsenin trip attığı yok siz niye kastınız bu kadar biriniz ordan biriniz ordan bişey gördük attık sizin gibiler için değil tabi iyilikten anlayan lar için size bişey diyen yokAdam paylaşmış sizi düşünüp trip atanlar neyin tripini atıyor silah zoruylamı üye yaptılar olmasaydınız
Kardeşim paylasim yapana lafımız yok emin olki sitenin bi anda böyle yapması bizler tarafından biraz garip karşılandı sonuçta yılardır oynuyoruz ilk defa böyle birsey başımıza geldi şimdi sende kalkıp silah zoruylami üye yaptılar ayağı falan yapıyorsun yanlış konuşuyorsunAdam paylaşmış sizi düşünüp trip atanlar neyin tripini atıyor silah zoruylamı üye yaptılar olmasaydınız
Dostum dertleri var bir kaç kişinin ama çözemedimTartışmayın neyi paylasamiyorsunuz anlamadım deneme bonusu aw
Kardeşim ne yanlişi anlamadım ne olacak yani TC mizi vermediğimiz site mi kaldı bence zaten bu site ödeme de yapmaz o ayrı bi konu ne olabilirdi zaten heryerde reklam yapmışız TC miziKardeşim paylasim yapana lafımız yok emin olki sitenin bi anda böyle yapması bizler tarafından biraz garip karşılandı sonuçta yılardır oynuyoruz ilk defa böyle birsey başımıza geldi şimdi sende kalkıp silah zoruylami üye yaptılar ayağı falan yapıyorsun yanlış konuşuyorsun
Yav reis bişey paylaştık doğrudur belki dikkat etsinler diye adamlar demediğini bırakmadı pişman ettiler adamıTartışmayın neyi paylasamiyorsunuz anlamadım deneme bonusu aw
Kardeşim haklısın ama bir çok yerde tc leri kullanıyorlar eminim herkesin var tc si heryerde ama dikkat etmek lazım ben kötü birsey demiyorum sadece site bi anda böyle yapınca garip olduKardeşim ne yanlişi anlamadım ne olacak yani TC mizi vermediğimiz site mi kaldı bence zaten bu site ödeme de yapmaz o ayrı bi konu ne olabilirdi zaten heryerde reklam yapmışız TC mizi
Boşver dostYav reis bişey paylaştık doğrudur belki dikkat etsinler diye adamlar demediğini bırakmadı pişman ettiler adamı
Savaş dostum boş ver takma sıkıntı yokYav reis bişey paylaştık doğrudur belki dikkat etsinler diye adamlar demediğini bırakmadı pişman ettiler adamı
Neyse dostum bakalım görelim kalp kırmaya gerek yok bu amk kumarı için 3 günlük dünyadaKardeşim haklısın ama bir çok yerde tc leri kullanıyorlar eminim herkesin var tc si heryerde ama dikkat etmek lazım ben kötü birsey demiyorum sadece site bi anda böyle yapınca garip oldu
Bu iyiydi 🤣adamlar zaten donumuzun! Rengine kadar biliyor arkadaş iyi niyetiyle uyarmak istemiş Gerilmeyin aw