Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Sonicbet 50 FreeBet Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagtay05

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
74
28
Savas kurt beni yazmak zorunda biraktin senkimsin hayirdirlaa

Emere45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,325
1,402
113
Adam paylaşmış sizi düşünüp trip atanlar neyin tripini atıyor silah zoruylamı üye yaptılar olmasaydınız

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,486
26,718
113
Adam paylaşmış sizi düşünüp trip atanlar neyin tripini atıyor silah zoruylamı üye yaptılar olmasaydınız
Kimsenin trip attığı yok siz niye kastınız bu kadar biriniz ordan biriniz ordan bişey gördük attık sizin gibiler için değil tabi iyilikten anlayan lar için size bişey diyen yok

Aslan344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,166
447
83
Kardeşim paylasim yapana lafımız yok emin olki sitenin bi anda böyle yapması bizler tarafından biraz garip karşılandı sonuçta yılardır oynuyoruz ilk defa böyle birsey başımıza geldi şimdi sende kalkıp silah zoruylami üye yaptılar ayağı falan yapıyorsun yanlış konuşuyorsun

Emere45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,325
1,402
113
Kardeşim paylasim yapana lafımız yok emin olki sitenin bi anda böyle yapması bizler tarafından biraz garip karşılandı sonuçta yılardır oynuyoruz ilk defa böyle birsey başımıza geldi şimdi sende kalkıp silah zoruylami üye yaptılar ayağı falan yapıyorsun yanlış konuşuyorsun
Kardeşim ne yanlişi anlamadım ne olacak yani TC mizi vermediğimiz site mi kaldı bence zaten bu site ödeme de yapmaz o ayrı bi konu ne olabilirdi zaten heryerde reklam yapmışız TC mizi

Aslan344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,166
447
83
Kardeşim ne yanlişi anlamadım ne olacak yani TC mizi vermediğimiz site mi kaldı bence zaten bu site ödeme de yapmaz o ayrı bi konu ne olabilirdi zaten heryerde reklam yapmışız TC mizi
Kardeşim haklısın ama bir çok yerde tc leri kullanıyorlar eminim herkesin var tc si heryerde ama dikkat etmek lazım ben kötü birsey demiyorum sadece site bi anda böyle yapınca garip oldu

Emere45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,325
1,402
113
Kardeşim haklısın ama bir çok yerde tc leri kullanıyorlar eminim herkesin var tc si heryerde ama dikkat etmek lazım ben kötü birsey demiyorum sadece site bi anda böyle yapınca garip oldu
Neyse dostum bakalım görelim kalp kırmaya gerek yok bu amk kumarı için 3 günlük dünyada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...