- 4,427
- 2,422
- 113
Bazılarına ödemiş , bize de ödemesi gerek , ama bu kadar süredir bekliyoruz, tuhaf site.Dolandirici bu site
Bazılarına ödemiş , bize de ödemesi gerek , ama bu kadar süredir bekliyoruz, tuhaf site.Dolandirici bu site
Ya 3 saattir bunla uğraştım allah belasini versin bu siteninBazılarına ödemiş , bize de ödemesi gerek , ama bu kadar süredir bekliyoruz, tuhaf site.
benimde toplamda rahat 3 saat olmuştur , payfixi reddetti , havale vereli 2 saate yaklaştı , beklemede diyor.Ya 3 saattir bunla uğraştım allah belasini versin bu sitenin
Bizim gönderildi diyo hesapta yokbenimde toplamda rahat 3 saat olmuştur , payfixi reddetti , havale vereli 2 saate yaklaştı , beklemede diyor.
Vallahi yok atim ekranBizim gönderildi diyo hesapta yok
benim de ayni, tam uygulandi dedi fakat bekliyorum hala.Arkadaşlar uygulandı diyor para gelmedi başına gelen var mı
Deneme bonusu konusunda bile bu kadar problemliyse , normal zamanda yatırım yapılmaz kesinlikle bu siteyeAcaba geçmiş düşüyor anlamadimki
Ne kadar süredeBana geldi odeme beyler haberiniz olsun
Şunu birisi cevaplasınOranlar doğru olmasına rağmen bonus koşulları uygun değil diyor neden bmylet?
Ne kadar sürede
Banada şimdi geldiBana geldi odeme beyler haberiniz olsun
Cekim havalemiBanada şimdi geldi
desteğe bağlandım sorunu söyledim dediği şey şu operatör hizmetlerinizle bağlantıya geçip reklam engellemeyi kaldırmalısınız sinirden kapattımŞifre sıfırlama yap ben öyle yaptim
Benimde 10 dakika evvel beklemeden çıkıp , tam uygulandı , gönderildi durumuna geçti ama hesaba gelen bir şey yok , anlaşılan geç düşüyor.Para şimdi dustu
Evrak belge istedi mi reisBenimde 10 dakika evvel beklemeden çıkıp , tam uygulandı , gönderildi durumuna geçti ama hesaba gelen bir şey yok , anlaşılan geç düşüyor.