bu işlerin piriisin dostBen basından beri dedim bjk sampiyonlugu haketti diye ama bjk teknik direktoru olsun taraftarları olsun orası burası cok oynamaya basladı erkenden inş ellerinde patlamaz
bu işlerin piriisin dostBen basından beri dedim bjk sampiyonlugu haketti diye ama bjk teknik direktoru olsun taraftarları olsun orası burası cok oynamaya basladı erkenden inş ellerinde patlamaz
Bjk bu akşamki oyunla kazanamazDostum laic ne oynuyordu ki bjk ye yararı olsun bütün yıl yattı bende Galatasaray'ı bir adım önde görüyorum bjk tek farkla yener anca
Bende aynı fikirdeyim kazansada zar zor tek farkla kazanırBjk bu akşamki oyunla kazanamaz
Kesinlikle katılıyorumBen basından beri dedim bjk sampiyonlugu haketti diye ama bjk teknik direktoru olsun taraftarları olsun orası burası cok oynamaya basladı erkenden inş ellerinde patlamaz
Yangın beni de yaktı 32 yıllık Fenerbahçe taraftarı olan ben artık Galatasaray taraftarıyım...Galatasaray şampi... geliyor 😁
En zoru o dost bu saatten sonra bizden cacık olmaz bu maçı kazansa %100 Fenerbahçe şampiyondu şimdiden kutlamaları yapıyorduk ligin en önemli haftasında elindeki maçı veriyorsun şaşırtıcı gerçektenHaftaya ikiside yenilir fener şampiyon olursa şaşırmayız artık bu sene çok fena oldu lig.
Yok 10 Tane Atar Daha nelerGS winner takımı bu saatten sonra GS bin sanpiyon olmaması mucize son maç 7 0 biter
Kimin orası burası oynamış adam gibi konuşBen basından beri dedim bjk sampiyonlugu haketti diye ama bjk teknik direktoru olsun taraftarları olsun orası burası cok oynamaya basladı erkenden inş ellerinde patlamaz
Mevzuya gerek yok dost gerçekleri konuşalım tartışma ortamı yaşanmasın sizin sergen abiniz yanlıs yaptıKimin orası burası oynamış adam gibi konuş
Tebrikler dost Artik kanser olmuycaksinYangın beni de yaktı 32 yıllık Fenerbahçe taraftarı olan ben artık Galatasaray taraftarıyım...
hayırlı olsun kral kutlayalımYangın beni de yaktı 32 yıllık Fenerbahçe taraftarı olan ben artık Galatasaray taraftarıyım...
Lanet ettirdiler yahu dost alismaliyim ama 🤣Tebrikler dost Artik kanser olmuycaksin