- 41,592
- 44,953
- 113
Bizim lig Tarihimizde 10 Atmıslıgımız Var Dost Bizim İçin problem Degiltam konu gerıldı kıtlenmeye ramak kala yıne sakınlestı ortalık yok bu konuyu kıtletemıcez
@İskorpitbjk adamsa yener son mac 5 atar
Bizim lig Tarihimizde 10 Atmıslıgımız Var Dost Bizim İçin problem Degiltam konu gerıldı kıtlenmeye ramak kala yıne sakınlestı ortalık yok bu konuyu kıtletemıcez
@İskorpitbjk adamsa yener son mac 5 atar
Dost not et haftaya bjk 1 1 kalıcak gs 3 0 yenicek fenerSenin değil dost tedarik ettiğin adamın bu kafaya ulaşmak zor da
Gelecek hafta sonuçlarını veriyorum dost not et BJK SONUCU 1 1 GS 3 1 FB 2 3 SONUÇSenin değil dost tedarik ettiğin adamın bu kafaya ulaşmak zor da
1 k basalım mı dost banko muDost
Dost not et haftaya bjk 1 1 kalıcak gs 3 0 yenicek fener
Gelecek hafta sonuçlarını veriyorum dost not et BJK SONUCU 1 1 GS 3 1 FB 2 3 SONUÇ
Ya bırak dost gözünü seveyim elimize kobrayı bırakıp gitti adam nesi iyiydiUmutks41 dost bence Erol hocanın rahat çalışmasına izin vermediler sürekli karışıp durdular işine yoksa hoca olarak bence iyiydi
Bu aralar Azında Hep bir kobra Dost Hayırdır yılan belgesellerımı ızlıyonYa bırak dost gözünü seveyim elimize kobrayı bırakıp gitti adam nesi iyiydi
TRT belgesele takılıyoruz dost ses etmeBu aralar Azında Hep bir kobra Dost Hayırdır yılan belgesellerımı ızlıyon
Karbonat Erol yakın arkadaşındı heralde dost gözünle gördün işine karıstıklarını 😁Umutks41 dost öyle düşünme adam tarnferi kendi yapmadı kadroyu kurmak için sürekli karşılıyordu normal bence çok bile durdu onun yerinde olsam işine karistiklarinda istifa ederdim
Dost Allahini seversen etiket yaparken sunu kullan artik msj larin ulasmiyoUmutks41 dost öyle düşünme adam tarnferi kendi yapmadı kadroyu kurmak için sürekli karşılıyordu normal bence çok bile durdu onun yerinde olsam işine karistiklarinda istifa ederdim
analiz gibi analiz tebrikler dostNeyse dostlar eğer sanpiyon olmak isteyen takım geçen hafta gider GS yi yener sanpiuon olurdu demek GS bunu daha çok istedi yapacak birşey yok bu sattten sonrada zaten burdan sanpiuonlugu vermez winner takımlar kendini belli eder
Helal kral sonunda oldu@erhanbey22
Dost gerçek olan bu ama sanpiyon olmak isteyen takım buraya kadar getirmiştim rakibin GS gideceksin zaten taraftar yok baskı yok yeneceksin he yenemiyorsanda tebrik edeceksin yapacak birşey yok dost