- 5,771
- 2,035
- 113
Galatasaray571 dost geçende söyledim eğer fatih hoca ceza almasa kadro yanlışlarını yapmasaydi çoktan sanpiyon olmustu
Kaydettim dost papara mi payfix mi?hayırlı olsun kral kutlayalım
214574887
Benimki kayıtlıydı sanırım dost bana at ben ona atarımKaydettim dost papara mi payfix mi?
oyle bakma dost olaya o olmasa bu olmasa dıye ısın ıcınden cıkılmaz o zaman fener sampıyon olurduGalatasaray571 dost geçende söyledim eğer fatih hoca ceza almasa kadro yanlışlarını yapmasaydi çoktan sanpiyon olmustu
Dostum numarasını verir misin ?Gelecekten geliyorum bjk berabere bitiyor gs 3 0 yeniyor fb yeniliyor 😂😂 ŞAMPİYON GS HAYIRLI OLSUN
Yaa Top bu dost da ımkansız Son hafta cok olay olur Maclar tekrar bıle oynanır demedı deme Hak eden kazansın ben ısın goy goyundayım bjk sampıyon olsa prım bızemı verılıcek ama Hakettık yanı benım uyuz oldugun Gotos Fatih terim sımdı havalı havalı konusuyor cıngenesı Bizim sergen zaten umutun dedigi gibi adama bırseyler oldu sankı sampıyon olduda lıgın bıtmesını beklıyorİskorpit dost 10 tane gol lazım olsa onuda atar neden atmasın bjk hataya attı GS niye atmasın geçen hafta bjk 3 attı malatyayami atamicak
yanlıslıkla tc yı yazmısım dost 9 hanelı bu surıyelıyımKaydettim dost papara mi payfix mi?
Sana yok dost ben bir adama bir kez dolandırma şansı veriyorum kullandın şansını 🤣Benimki kayıtlıydı sanırım dost bana at ben ona atarım
Galatasaray571 dost geçende söyledim eğer fatih hoca ceza almasa kadro yanlışlarını yapmasaydi çoktan sanpiyon olmustu
Aynen ona, bakarsak da Erol kardeşimiz bizi mahvetti bu işin icimden cıkılmaz haftaya goruruz kim sampiyon olursa olur olanla ölmüşe çare yokoyle bakma dost olaya o olmasa bu olmasa dıye ısın ıcınden cıkılmaz o zaman fener sampıyon olurdu
Sövücen mi dost napcan 😃Dostum numarasını verir misin ?
Mevzuya gerek yoksa mevzu açma milyonlar vermiş GS FB topcularina elimizde kalmış üç beş topçu kimin şanpiyon olduğu önemli değil zorluklara baş edip hedefe ulaşan kimse teorik etmek gerek kardeşim ,paranın getirdikleri degil innamişlıgın getirdikleri makbul degilmidir?Mevzuya gerek yok dost gerçekleri konuşalım tartışma ortamı yaşanmasın sizin sergen abiniz yanlıs yaptı
Ene min Suri essed bum bumyanlıslıkla tc yı yazmısım dost 9 hanelı bu surıyelıyım
2sıde yenılırse fener yenerse sampıyonuz dost neden olmasın trabzon son mac sıke yapıp 3 puanı sılınırse sıvasta yenerse avrupa da sıvasa basarılar dostAynen ona, bakarsak da Erol kardeşimiz bizi mahvetti bu işin icimden cıkılmaz haftaya goruruz kim sampiyon olursa olur olanla ölmüşe çare yok
Senin değil dost tedarik ettiğin adamın bu kafaya ulaşmak zor daSövücen mi dost napcan 😃
Biz avrupaya gitmek için kaybettik bugun dost yoksa, sampiyonluk, falan umurumuzda deil yani 😁2sıde yenılırse fener yenerse sampıyonuz dost neden olmasın trabzon son mac sıke yapıp 3 puanı sılınırse sıvasta yenerse avrupa da sıvasa basarılar dost
Parfelere kan doğradı lar dostUlan Bjk yenilince @sukes1982 foruma 3 gun girmiyor bu bjk nin yenilmesi hem iyi hrm kotu
oha ıskorpıtı dogru etıketleyen ılk kısıyım lan forumda adamın ısmı bjkyle bırlesınce etıket oturdutam konu gerıldı kıtlenmeye ramak kala yıne sakınlestı ortalık yok bu konuyu kıtletemıcez
@İskorpitbjk adamsa yener son mac 5 atar