- 794
- 324
- 63
Gs liyim ama hakeden BJK
Galatasaray bırakmaz burdanBeşiktaş göztepe de takılabilir İzmir genelde Gs taraftarı bi şehir ayrıca beşiktaş alsa bile tek fark atarak alır galatasaray dan 5 6 gollü bi galibiyet bekliyorum geçen maçlardan hemen sonra galatasay maçına 2.5 üst 1.62 oranı vardı malatya maçı için hemen oynamak istedim sabah para yatırıp 20 k atacaktım baktım sabah 1.10 olmuş 2.5 üst bariz belli galatasaray 5 6 atacak beyler
Kardeşim haketse gidip şampiyonluk maçında yenilmezGs liyim ama hakeden BJK
Bende öyle düşünüyorum zaten gs şampiyon olur 5 6 atarGalatasaray bırakmaz burdan
5 6 bilememde 4 atar 🙂 bjknin yüksel stresle çıkacağı maçıda kazanabileceğini düşünmüyorum göztepe rahat ve gollü maçlar cıkarıyorBende öyle düşünüyorum zaten gs şampiyon olur 5 6 atar
Bjk ne atarsa 3 fazla atamz lazm masada btirirler bu isi.Bende öyle düşünüyorum zaten gs şampiyon olur 5 6 atar
Bol eksik dolu stres var göztepe tam tersi rahatBjk ne atarsa 3 fazla atamz lazm masada btirirler bu isi.
BJK ne atarsa derken göztepe içinden de geçebilir.Bjk ne atarsa 3 fazla atamz lazm masada btirirler bu isi.
Karşılamalıyım ama katılıyorum 🙂BJK ne atarsa derken göztepe içinden de geçebilir.
hikaye yapma şampiyon zapspor olacak bazen çok boş konuşuyorsunuz bariz belli Forza ZapsporŞuan ki durumlar şampiyonun Mardinspor olacağını gösteriyor
Galatasaray şampiyon o zamangoztepe rahatda malatya kumeyemi dusuyor yoksa avrupayami gidiyor hataya 7 atan goztepeye niye 3 4 atmasın bu ülkede bir gerçek var zamanında aziz yıldırım da dedi galatasarayin olduğu her yerde şike döner bunu ben demiyorum herkez diyor örneğin ankaragücü galatasaray maci yıllar önce ankaragücü teknik direktörü fatih terim beşiktaşı üst üste 4 şampiyonluktan etti 8 0 lik mac neden yenisi olmassin
işte bizim futbolumuz buGalatasaray şampiyon o zaman
Dusunsene bjk 2 0 yanıyor gs son dk ya 4 0 la giyor aklımda deli sorularHaftaya Beşiktaş ve gs yenerse averajlarida aynı olursa şampiyon Beşiktaş oluyor.
besiktasin masada is görseydi en az 30 şampiyonluk yapardı neyse hakeden şampiyon olsunÇok değil bundan 5 hafta önce beşiktaş için takımları satın aldı yazanlar vardı yok elini çekti yok kendi kalesine kasten attı diye hadi şimdi tekrar yazın göztepeyi neden almasın dimi bunları yapan takım gerçekçi düşünürsek gs malatyaya 3 golden fazla atamaz malatya bu sezon bırakın 3 fark yemeyi 2 fark bile yediği takım sayısı nadir şampiyonluk maçı farklıdır falan denilecek şimdi tamam da beşiktaş için de farklı bunları göz önünde bulundurun %99 beşiktaş şampiyon olur
GörecezÇok değil bundan 5 hafta önce beşiktaş için takımları satın aldı yazanlar vardı yok elini çekti yok kendi kalesine kasten attı diye hadi şimdi tekrar yazın göztepeyi neden almasın dimi bunları yapan takım gerçekçi düşünürsek gs malatyaya 3 golden fazla atamaz malatya bu sezon bırakın 3 fark yemeyi 2 fark bile yediği takım sayısı nadir şampiyonluk maçı farklıdır falan denilecek şimdi tamam da beşiktaş için de farklı bunları göz önünde bulundurun %99 beşiktaş şampiyon olur
Dostluk kazansınbiz burdayiz cumartesi de burda olucaz