- 1,264
- 4,279
- 113
kg var oynaYa beyler bu konuyu normal insanlar tartissin. Biz kumarbazlar olarak bu maçlara ne oynayalım ikiside 3.5ust olur mu ? Gerçi iddaa da oranları 1.30 falan ikisinin de
kg var oynaYa beyler bu konuyu normal insanlar tartissin. Biz kumarbazlar olarak bu maçlara ne oynayalım ikiside 3.5ust olur mu ? Gerçi iddaa da oranları 1.30 falan ikisinin de
a spor yorumcularından ne farkım var dimiÇok değil bundan 5 hafta önce beşiktaş için takımları satın aldı yazanlar vardı yok elini çekti yok kendi kalesine kasten attı diye hadi şimdi tekrar yazın göztepeyi neden almasın dimi bunları yapan takım gerçekçi düşünürsek gs malatyaya 3 golden fazla atamaz malatya bu sezon bırakın 3 fark yemeyi 2 fark bile yediği takım sayısı nadir şampiyonluk maçı farklıdır falan denilecek şimdi tamam da beşiktaş için de farklı bunları göz önünde bulundurun %99 beşiktaş şampiyon olur
Tbrk@Galatasaray571 nerdesin tebrik et beni
aklını almısız kendine gelememişin hala kıyamam sana ben
Hakkınız degildi bu oyuna bukadar tbrk 😀aklını almısız kendine gelememişin hala kıyamam sana ben
yaw he hePENALTIYLA ZOR KURTARDINIZ PAÇAYI SUKESSSSSSS
Niye la yalanmı penaltı olmasa bitmişti işinizyaw he he
bidaha yaw he he
hatta bidaha yaw he he he he h he heehe
şampiyon olduk parasız kaldık bu hafta emiyaw he he
bidaha yaw he he
hatta bidaha yaw he he he he h he heehe
her türlü cakardık hasmin yigenimNiye la yalanmı penaltı olmasa bitmişti işiniz
sen aksam erkendende yatmıssındır şimdi 10,30 da :Niye la yalanmı penaltı olmasa bitmişti işiniz
Saglık olsun sukes 😀şampiyon olduk parasız kaldık bu hafta emi