- 26,398
- 28,121
- 113
sen aksam erkendende yatmıssındır şimdi 10,30 da :
[/QUOT aw ne10.30 u golü yedikten sonra maçı kapattım sinirden uyumuşum
sen aksam erkendende yatmıssındır şimdi 10,30 da :
[/QUOT aw ne10.30 u golü yedikten sonra maçı kapattım sinirden uyumuşum
vur parayıda bı gun al abi de aq paranın de ama nerde hep armut piş agzıma düş aqSaglık olsun sukes 😀
Bak gördünmü adam gibi adamAdamlar haklı kardeşim zor kurtardık. Biz böyleyiz ne yapalım. Bunların haricinde delikanlı gibi beşiktaşlıları tebrik eden gs li fb li kardeşlerimin başımın üstünde yeri var.
hakkımız degildi dicektinHakkınız degildi bu oyuna bukadar tbrk 😀
cimbonlu oku la bunuPenaltı lideri Galatasaray
Sezon boyunca 420 karşılaşmada 176 penaltı kararı verilirken, kullanılan atışların 142'sinde meşin yuvarlak ağlarla buluştu.
Galatasaray 16,
Fenerbahçe 12,
Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Fatih Karagümrük, Gaziantep 11 penaltı kullandı.
Penaltı golcüsü Adem Büyük
Süper Lig'de Helenex Yeni Malatyasporlu Adem Büyük, penaltı atışlarından en fazla skor üreten isim oldu. Adem Büyük, beyaz noktadan 9 gol bulurken, 1 penaltıyı da gole çeviremedi.
Gaziantep'ten Alexandru Maxim, Atakaş Hatayspor'dan Mame Diouf, Galatasaray'dan Radamel Falcao ile Gençlerbirliği'nde Robert Mendoza penaltı atışlarından 5'er kez ağları havalandırdı.
Yaw senin canın sagolsun bundan bizde 22 tane var suke bjk biraz bize yaklassında rekabet olsun sarmıyo yukarda tek olmak 😀hakkımız degildi dicektin
tatava yapma parfe yapYaw senin canın sagolsun bundan bizde 22 tane var suke bjk biraz bize yaklassında rekabet olsun sarmıyo yukarda tek olmak 😀
Ulan profil resmimi bile hazırlamıştım be resim elimde patladı 😀tatava yapma parfe yap
benım resme iyi bak yeğenUlan profil resmimi bile hazırlamıştım be resim elimde patladı 😀
Boynuz kulaga geçtimi yanı sukes sergeni yetiştiren fatih terim kurt kocayınca kedi köpek maskarası olurmuş 😀benım resme iyi bak yeğen
artık yeni imparator sergendir istanbulun sefiridirBoynuz kulaga geçtimi yanı sukes sergeni yetiştiren fatih terim kurt kocayınca kedi köpek maskarası olurmuş 😀
Abi sende yolsuz kaldıysan biz ölelimtatava yapmayın para yapın limonlu tart ısmarlayın
3 günAbi sende yolsuz kaldıysan biz ölelim
Noluyo abi 3 gün sonra mirasamı konucan
hesabıma para aktarılan günNoluyo abi 3 gün sonra mirasamı konucan
Emekli maşınmı abihesabıma para aktarılan gün
kiralar oglimmmmmmmm kiralarEmekli maşınmı abi