- 12,347
- 7,908
- 113
Basket gider gelir bu perlerde 3.ceyregin sonlarına doğru biraz ms mesajı verir15-1 seri yedi atlanta
Basket gider gelir bu perlerde 3.ceyregin sonlarına doğru biraz ms mesajı verir15-1 seri yedi atlanta
Nazar değdi bence reis15-1 seri yedi atlanta
etme o zamanNazar değdi bence reis
Aman be ben nazar etmem maşallah inşallah kazanırsın milyoner trilyoner olursun 😂etme o zaman
yav zaten yaz ligi çok git gelli oluyor şaşırtıcı değil de. Bu futbol bak kahredecek söylüyorum. atlanta gelsin gider bu maç 1 golle falan biter ibret olsun diye. 1.5 üst oranı 2.5 alt oranından yüksek şu an.2.17 skor oluştu vallahi cikdirmalik
İlk yarı 1 gole bakar o ama hawks dağıldı bro.3 sayı atıp 20 sayi yedileryav zaten yaz ligi çok git gelli oluyor şaşırtıcı değil de. Bu futbol bak kahredecek söylüyorum. atlanta gelsin gider bu maç 1 golle falan biter ibret olsun diye. 1.5 üst oranı 2.5 alt oranından yüksek şu an.
Sanada bol sans umarım gelirBol şans bana da ilk yarı yorkun golü lazım
e olmaz diyorum sana gol. Amerika'ya oynamadık. gittik buna oynadık, gene beni buldular.Dk 32 sadece 2 süt var lan macta
İlk yarı 0-0 ikinci yarı 3 gol bile çıkmış bir şekilde aralarındaki her maç üst oluyor ne hikmet varsa