- 2,618
- 1,265
- 113
Herkese abi diyerek saygı olmaz belki de senden küçükler vardır.
hadi yav biz bilmiyoduk.İTF profilinde maçları detaylı inceleyebiliyorsun abi ace oranı yüksek birisidir kendisi daha önce maçını da izledim itflivestream’den
16 yaşından beri çalışıyorum esnaflıkta bu şekilde büyüdüm abi saygı her zaman iyidir yaşla bir ilgisi yok yine de teşekkür ederimHerkese abi diyerek saygı olmaz belki de senden küçükler vardır.
Hadi senin eşeğin olsun bakalım16 yaşından beri çalışıyorum esnaflıkta bu şekilde büyüdüm abi saygı her zaman iyidir yaşla bir ilgisi yok yine de teşekkür ederim
Keşke bozmasaydin kardeşim riski tam alsaydın geldi sayılır maç 18k zarar oldu şimdiHerkese bol kazançlar...
Abi ben bir şeyleri kanıtlamak için yazmadım bendeki olan bilgiyi yazdım ilişki bilmeyen abiler arkadaşlar vardır diye bir kusurda bulunduysam özür diliyorum kusuruma bakmahadi yav biz bilmiyoduk.
https://live.itftennis.com/en/live-streams/
Al buradan da detaylı statslere bakarsın
Tennis Explorer: Tennis Stats, WTA & ATP Tennis Betting
Tennis Explorer provides online tennis statistics from WTA & ATP Tour, world tennis players rankings, tennis results, forum, tennis picks and much more.www.tennisexplorer.com
Millet kendisi 3 kuruş para atmaz maça burada alim herkes. Zaten yüzde 50 olasılık var ya alacak ya alamayacak salla kazan.
Sıfır olmasından ıyıdır 4k o an mantıklı olan oyduKeşke bozmasaydin kardeşim riski tam alsaydın geldi sayılır maç 18k zarar oldu şimdi
dostum ben 5-6 0-30 da bozdumjapon direniyo 6 6 bozum olmasa 6n4 alırdı seti bursya bile gelmezdi
biliyorum senle alakası yok lavuğa uyuz oldukdostum ben 5-6 0-30 da bozdum
Sen en iyisini yaptın dost son para o risk alınmazdı en azından 4K kurşun olurdudostum ben 5-6 0-30 da bozdum
ben başından oliver en kötü tie-break’te alır dedim abiŞu havada karada Yuta alır akıllı adam Yutaya oynar diyen bir andaval vardı nerede o
tek güzel yanı yutayla makinayı grup yapıp elledi kraL iyi olduuu 👊🏼🤩yuta havada karada eller bunu akıllı adam yutaya oynar