- 12,347
- 7,908
- 113
Kırma pek olmayacak gibi bu set. Diallo handikap yaptı. 3-1
bitince sana tek kuponluk bir ufak sans parası atıcam sonra da son bir kupon yapicam, sonra da uyayim. Yeni duzelttim uyku duzenini zar zor 1 haftadir.Kırma pek olmayacak gibi bu set. Diallo handikap yaptı. 3-1
Kendı payından Tabıkıde istedigin Rakamı İstedgiine Atabilirsinbitince sana tek kuponluk bir ufak sans parası atıcam sonra da son bir kupon yapicam, sonra da uyayim. Yeni duzelttim uyku duzenini zar zor 1 haftadir.
kendi kuponun falan yok mu senin yavKendı payından Tabıkıde istedigin Rakamı İstedgiine Atabilirsin
Eyvallah dost. Tek kuponluk maçı söyleyeyim sana sen oyna. Gelmezse şansıma küseyim. İki iş birden olmamış olur 🤣bitince sana tek kuponluk bir ufak sans parası atıcam sonra da son bir kupon yapicam, sonra da uyayim. Yeni duzelttim uyku duzenini zar zor 1 haftadir.
Param Yok İste bu kupon Gelirse Biraz Param olucak sanada Atarız bırsey dost bilirsin elimiz Acıkkendi kuponun falan yok mu senin yav
valla olursa bana da at 500 liram var hepi topu. 35K da kartlara aticam, durumcuye de 3K vericem. Daha 5K tel faturasi varParam Yok İste bu kupon Gelirse Biraz Param olucak sanada Atarız bırsey dost bilirsin elimiz Acık
Novabets discountu %30 yapmış diyolar yahu 😨Param Yok İste bu kupon Gelirse Biraz Param olucak sanada Atarız bırsey dost bilirsin elimiz Acık
bakalım diallo bakıyor işvalla olursa bana da at 500 liram var hepi topu. 35K da kartlara aticam, durumcuye de 3K vericem. Daha 5K tel faturasi var
Düşünmen yeter bizde ki amme hizmeti dost gönüller bir olsun 👊🏼🤩35 kartlar var 5 fatura etti 40 5 oyle boyle desek 45 5 k bana kalıyor 2,5 benim 2 senin 500 de @EMREE atarız
helalinden mac verebilirim ancak35 kartlar var 5 fatura etti 40 5 oyle boyle desek 45 5 k bana kalıyor 2,5 benim 2 senin 500 de @EMREE atarız
konu sahibinn kazancı bızım kazancımız gibi sahiplenırız dost bilirsinDüşünmen yeter bizde ki amme hizmeti dost gönüller bir olsun 👊🏼🤩