22 Ağu 2024 #121 M Malatyali44 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 12,347 7,908 113 ferhatozcan3' Alıntı: zuhtu abi kofte ekmek kaldimi be Genişletmek için tıkla ... Közü söndürdüm.Zincirledim arabayi.Yarına açacağız. 🤣
ferhatozcan3' Alıntı: zuhtu abi kofte ekmek kaldimi be Genişletmek için tıkla ... Közü söndürdüm.Zincirledim arabayi.Yarına açacağız. 🤣
22 Ağu 2024 #122 F ferhatozcan3 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 1,199 506 113 Malatyali44' Alıntı: Közü söndürdüm.Zincirledim arabayi.Yarına açacağız. 🤣 Genişletmek için tıkla ... meyhaneye icmeye mi gidiyon abi... eve gitme ev cok sorunlu
Malatyali44' Alıntı: Közü söndürdüm.Zincirledim arabayi.Yarına açacağız. 🤣 Genişletmek için tıkla ... meyhaneye icmeye mi gidiyon abi... eve gitme ev cok sorunlu
22 Ağu 2024 #123 M Malatyali44 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 12,347 7,908 113 ferhatozcan3' Alıntı: meyhaneye icmeye mi gidiyon abi... eve gitme ev cok sorunlu Genişletmek için tıkla ... Meyhanede demlenecem biraz. Her durumda ölmüyor muyum ben sonuçta en iyisi kendimi öldürürüm arkadaş. Oh ölünce çok rahatladım be 🤣
ferhatozcan3' Alıntı: meyhaneye icmeye mi gidiyon abi... eve gitme ev cok sorunlu Genişletmek için tıkla ... Meyhanede demlenecem biraz. Her durumda ölmüyor muyum ben sonuçta en iyisi kendimi öldürürüm arkadaş. Oh ölünce çok rahatladım be 🤣