- 41,602
- 45,022
- 113
yok sagol Canım kazanan kupon gormedık verdin mıhelalinden mac verebilirim ancak
yok sagol Canım kazanan kupon gormedık verdin mıhelalinden mac verebilirim ancak
valla en az 3 tane aklimda kalmis ala ala yuzde 15 aldik senden gevrek pogaca yedik daha napalim sanayok sagol Canım kazanan kupon gormedık verdin mı
Dost biz konuda para için durmuyoruz sukur paramız Var işin espirisindeyiz Sana bolsans Dostvalla en az 3 tane aklimda kalmis ala ala yuzde 15 aldik senden gevrek pogaca yedik daha napalim sana
Bu saatten sonra rakipte alabilir ama başını dostDiallo 5-3
Önceki setten korkutuyor halen. Alır diyemiyorum
Önceki sete de öyle dedim de o baş gidip geldi 3 saattir 🤣Bu saatten sonra rakipte alabilir ama başını dost
sende benden cok para vardir su durumcuyu bi odeyiver hayrinaDost biz konuda para için durmuyoruz sukur paramız Var işin espirisindeyiz Sana bolsans Dost
Aynen tenis bu yaw dağdan taştan gider döner deli işi bu sporÖnceki sete de öyle dedim de o baş gidip geldi 3 saattir 🤣
öderiz Nekadar Borcun Varsende benden cok para vardir su durumcuyu bi odeyiver hayrina
3.500 civariöderiz Nekadar Borcun Var
Tebrikler3.500 civari
7 olarak Geri alırım Uyarsa durumcunun ıbanını at3.500 civari
sorayım durumcu kabul ederse teklifini, ibanini soyle ona birakayim.7 olarak Geri alırım Uyarsa durumcunun ıbanını at
✅ 👏 👏
Tebrikler dost
Dürümcü bu işe Girerse Dukkanını bız alırız sor bakalım durumcu dıyecegı hacı bızı o adamlara bulastırma dukkanda gıder der ben senın borcu sıleyım Der yani her alukarda odemıs oluruz borcunusorayım durumcu kabul ederse teklifini, ibanini soyle ona birakayim.
zuhtu abi kofte ekmek kaldimi beBitti 6-3 hayırlı uğurlu olsun