- 4,091
- 2,033
- 113
İlk mesajı begenmeyen ama konuda aktif kimse varmı
Enişten dileklerimle enişteyi öneririmDağıtım için sağlam biri lazım
@Enişte sağlam ayak tırDağıtım için sağlam biri lazım
Savasim yapar bu işi @AbuzerkömürcüDağıtım için sağlam biri lazım
Bekarsın tabi ne anlarsın listedenBiz bıraktık liste işlerini dost
ben beğenmedim galibaİlk mesajı begenmeyen ama konuda aktif kimse varmı
Beline kuvvetBeğenin abi burayı başından beri olanlar hemen bakıcam sayfa 5-8-10 a orda olmayıpta beğenen topsakallı çıkarsa başkana banlatırız
Uza ya bu kadar kişiye çok yazarSavasim yapar bu işi @Abuzerkömürcü
O geldi anında onda sorun yokta şu dağıtımı yapıp yatacam sabah 4 te uyanıyorum benÇekim geldimi bari dost
Hee vardi dost oraya bakarak zorİlk mesajı begenmeyen ama konuda aktif kimse varmı
Cansınız şöyle saglam vursam da rol açsam herkese dagıtsammm 😂 valla eski konularımı buldum duygulandım😂 imparathor yeniden dogdu falannn o zamanlar 6-7 k vurup trilyonluk seviniyordukHerkes olmuş abi bizimkisi harbi seviyoruz seni imparotor abi😁😁
Bn vardm bnde şimdi beğendim 🤭İlk mesajı begenmeyen ama konuda aktif kimse varmı
Tebrikler dost güzel olduO geldi anında onda sorun yokta şu dağıtımı yapıp yatacam sabah 4 te uyanıyorum ben
Enişte 66 sayfa iflahım cikildi😁Beğenin abi burayı başından beri olanlar hemen bakıcam sayfa 5-8-10 a orda olmayıpta beğenen topsakallı çıkarsa başkana banlatırız
Ben varım dostİlk mesajı begenmeyen ama konuda aktif kimse varmı
Ömer'in kafa rahattr o yapsn o zaman 😁O geldi anında onda sorun yokta şu dağıtımı yapıp yatacam sabah 4 te uyanıyorum ben
Dost yakın olmadıgın kimseye güvenme dagıtım icin limitin varsa kendin dagıt gitsinO geldi anında onda sorun yokta şu dağıtımı yapıp yatacam sabah 4 te uyanıyorum ben