- 7,336
- 1,525
- 113
20dost ayenn20 binle baslamadımı
20dost ayenn20 binle baslamadımı
Aynen 20k başlangıç 72k cekim20 binle baslamadımı
Aynen 20k başlangıç 72k cekim
Konuda 20 den fazla adam var dayı sayı Sayan biri kupon 1 de biri kupon2 biri kupon 3 te gelmişRollu iyi yaptida dağıtım işinde tecrubesiz cikdi.konuda biraz göz gezdirse adamları bilicek zaten.her zamanki gibi yine tantana çıkıyor
Paramız bereketlidir gülüm sukes cenabetininkine benzemez100 liradan 100 bin nasıl oldu aw😍
20 bin in öncesi de var20 binle baslamadımı
5 kişi aklimdaKonuda 20 den fazla adam var dayı sayı Sayan biri kupon 1 de biri kupon2 biri kupon 3 te gelmiş
Şimdi adam neye göre dağıtacak onu soruyoruz baştan derse 8-9 kişi falan kalır
Normalde oluru o baştan sonadir ama bakalm ne diyckKonuda 20 den fazla adam var dayı sayı Sayan biri kupon 1 de biri kupon2 biri kupon 3 te gelmiş
@TheNightMare öncesi daha meçhul 😂 karıştırmayın orasını siz üzümünüzü yiyin amann20 bin in öncesi de var
Bereketlidir bereketli 🙃Paramız bereketlidir gülüm sukes cenabetininkine benzemez
Uğraşma sadece beni yaz enişte yorulmanı istemiyorumKonuda 20 den fazla adam var dayı sayı Sayan biri kupon 1 de biri kupon2 biri kupon 3 te gelmiş
Dağıtım kupon 1 den itibaren olacak adam öyle istedi o yüzden dostlar liste dışı kaldıNormalde oluru o baştan sonadir ama bakalm ne diyck
Enişte ben varım demi😔Dağıtım kupon 1 den itibaren olacak adam öyle istedi o yüzden dostlar liste dışı kaldı
@Shellac burası kazandı dost dağıtıma geçildi
Ben varimda listeyi at görelim dost 😉Dağıtım kupon 1 den itibaren olacak adam öyle istedi o yüzden dostlar liste dışı kaldı
@Shellac burası kazandı dost dağıtıma geçildi
Varsn tabi baştan beri burdasnEnişte ben varım demi😔
Ne alaka kiListe ban sebebi beyler kimse için enişteyi riske edmeyiz bol şans