- 4,091
- 2,033
- 113
Dost sen bak başından beri olmayanları etiketle ona gire ben dağıtımı yapayımBeğenin abi burayı başından beri olanlar hemen bakıcam sayfa 5-8-10 a orda olmayıpta beğenen topsakallı çıkarsa başkana banlatırız
Dost sen bak başından beri olmayanları etiketle ona gire ben dağıtımı yapayımBeğenin abi burayı başından beri olanlar hemen bakıcam sayfa 5-8-10 a orda olmayıpta beğenen topsakallı çıkarsa başkana banlatırız
Site piabellamiydiO geldi anında onda sorun yokta şu dağıtımı yapıp yatacam sabah 4 te uyanıyorum ben
Bende beğenim de komşu da pişer bizede düşer belki 😂Beğenin abi burayı başından beri olanlar hemen bakıcam sayfa 5-8-10 a orda olmayıpta beğenen topsakallı çıkarsa başkana banlatırız
Adamsın kraalDost sen bak başından beri olmayanları etiketle ona gire ben dağıtımı yapayım
Begeniyi çekiyorum benn cekiliş olcaksa hakka girmeyeemmmmm bana cıkmasın aw😂Dost sen bak başından beri olmayanları etiketle ona gire ben dağıtımı yapayım
Lütfen 😍Begeniyi çekiyorum benn cekiliş olcaksa hakka girmeyeemmmmm bana cıkmasın aw😂
Dogru 1de şimdi ona yömye ister😂😁Beyler cok yazmayin enistenin kafasi karisiyor
Onun kafa saat gbidr karışmaz 😁Beyler cok yazmayin enistenin kafasi karisiyor
Yok reis konuda olanlar belli zaten ben yokum ama an ve an takip eden maçı izleyen won olunca won yazan kimler varsa enişte layıkıyla seçer zatenBeyler cok yazmayin enistenin kafasi karisiyor
Kaapul etmiyoruz biz😂Sarıya dikkat edin Bi yolunu bulur girer araya
Sen bi dm yak bize dostDost sen bak başından beri olmayanları etiketle ona gire ben dağıtımı yapayım
Rollu iyi yaptida dağıtım işinde tecrubesiz cikdi.konuda biraz göz gezdirse adamları bilicek zaten.her zamanki gibi yine tantana çıkıyorSen bi dm yak bize dost
20 binle baslamadımı100 liradan 100 bin nasıl oldu aw😍