Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Tipster Tahminin

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Bu maç arsenal tula maçı gibi olacak bence iy bitince 1.5 2.5 sallanır ufaktan Screenshot_20191207_013716_com.android.chrome.jpg

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Kardeş japonya liginin son haftası
Baktın mi o lige maçlar ne olur.
Varsa bi 4 maç alırım
Vissel Koba handikapli 1 ve ust degerlendir ev sahibinin averaji -1 onu artiya cekip sezonu oyle kapatmak ister 3 fark atabilir minimum varsa ev sabi 3 ve uzeri gol atara da girebilirsin rakip zaten dustu bi amaci yok gollu bir mac olur bi de urawa gamba osaka maci 3.5 ust olabilir degerlendirebilirsin bu 2 maci hangisine daha cok guveniyorsun dersen ilk maca bol şans

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,156
2,211
113
Vissel Koba handikapli 1 ve ust degerlendir ev sahibinin averaji -1 onu artiya cekip sezonu oyle kapatmak ister 3 fark atabilir minimum varsa ev sabi 3 ve uzeri gol atara da girebilirsin rakip zaten dustu bi amaci yok gollu bir mac olur bi de urawa gamba osaka maci 3.5 ust olabilir degerlendirebilirsin bu 2 maci hangisine daha cok guveniyorsun dersen ilk maca bol şans
Eyvallah kardeşim zahmet verdik sana da.
Nesineden oynayacam.
Yanına 2 maçta ben koyayım

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Arsenal tula maçına maç önü 2.5 aldım iy 0 0 bitti 2.5 üst oranı 10 a yakın maç 4-0 bitti
Bilmiyorum takimlari izliyo musun Aldovisi ligin en kotu hucum eden takimlarindan biri Colon da gecen hafta gollu ve yorucu bi mactan cikti bu mac ust konusunda suphelerim var umarim yanilirim bol sans

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Maça bak iy ev kaleye gitmiyor 40 larda dep pen 2 yarı 70 bulmaz 2 1 olur