- 15,256
- 7,578
- 113
Yukaridaki maca toplam 3.5 ust gol girebilirsin ya da iy 2.5 ust tercih seninSeni takip ediyorum kasamda 250 tl var bana banko maç verirmisin hemen basayım ?
Yukaridaki maca toplam 3.5 ust gol girebilirsin ya da iy 2.5 ust tercih seninSeni takip ediyorum kasamda 250 tl var bana banko maç verirmisin hemen basayım ?
Bol sans ortikorner yok 2,5 ÜST oynandı hadi bakalım bol şans bize
Bol şanslarBenim 3 kuponum var geceye şans bizimle olsun
1.5 üst girdim 50 tl hadi bakalımBu maç arsenal tula maçı gibi olacak bence iy bitince 1.5 2.5 sallanır ufaktan Ekli dosyayı görüntüle 46301
Vissel Koba handikapli 1 ve ust degerlendir ev sahibinin averaji -1 onu artiya cekip sezonu oyle kapatmak ister 3 fark atabilir minimum varsa ev sabi 3 ve uzeri gol atara da girebilirsin rakip zaten dustu bi amaci yok gollu bir mac olur bi de urawa gamba osaka maci 3.5 ust olabilir degerlendirebilirsin bu 2 maci hangisine daha cok guveniyorsun dersen ilk maca bol şansKardeş japonya liginin son haftası
Baktın mi o lige maçlar ne olur.
Varsa bi 4 maç alırım
Arsenal tula maçına maç önü 2.5 aldım iy 0 0 bitti 2.5 üst oranı 10 a yakın maç 4-0 bitti1.5 üst girdim 50 tl hadi bakalım
Eyvallah kardeşim zahmet verdik sana da.Vissel Koba handikapli 1 ve ust degerlendir ev sahibinin averaji -1 onu artiya cekip sezonu oyle kapatmak ister 3 fark atabilir minimum varsa ev sabi 3 ve uzeri gol atara da girebilirsin rakip zaten dustu bi amaci yok gollu bir mac olur bi de urawa gamba osaka maci 3.5 ust olabilir degerlendirebilirsin bu 2 maci hangisine daha cok guveniyorsun dersen ilk maca bol şans
Şu 11.5 üst girdim 50 tl hadi bakalım
Bilmiyorum takimlari izliyo musun Aldovisi ligin en kotu hucum eden takimlarindan biri Colon da gecen hafta gollu ve yorucu bi mactan cikti bu mac ust konusunda suphelerim var umarim yanilirim bol sansArsenal tula maçına maç önü 2.5 aldım iy 0 0 bitti 2.5 üst oranı 10 a yakın maç 4-0 bitti
2 den 1 mi geliyor acaba1.5 üst girdim 50 tl hadi bakalım
Sağolasın reis varmı başka maç bildiğin basalım
Pen verdi depe klasik 2 den 1 maçıBilmiyorum takimlari izliyo musun Aldovisi ligin en kotu hucum eden takimlarindan biri Colon da gecen hafta gollu ve yorucu bi mactan cikti bu mac ust konusunda suphelerim var umarim yanilirim bol sans
Atmis 1 i bak bu iyi oldu
Ms 1 e ufaktan at o maçı 2.5 üst olacak benceSağolasın reis varmı başka maç bildiğin basalım
Kg var 2.5 3.5 dene bu arjantin maçınaSağolasın reis varmı başka maç bildiğin basalım
Ms 1 oranı 8Atmis 1 i bak bu iyi oldu
Bence Aldovisi maci vermez Colon yorgunMs 1 oranı 8