- 5,586
- 4,826
- 113
Selam dostlar bugünki BURSA yarışları için tuttuğunuz atlar warsa 15..20 ye kadar yazarmisiniz değerlendirme yaparak bi kupon yapalım..
@Dogukan59 burdaysan bi el at
Bol şanslar kardeşimSelam dostlar bugünki BURSA yarışları için tuttuğunuz atlar warsa 15..20 ye kadar yazarmisiniz değerlendirme yaparak bi kupon yapalım..
Haci sen nerde yasiyon yaw 80 lerde 1 yaris warsa suan günde turkiyede yani 3 ayri sehirde koşu oluyor haci teknolojiden kafamizi kaldırıp hayata bi bakalim yaw sen hiç ganyan bayi önünden gecmedin galiba futbol bile şuan at yarışı kadar sewilmiyir 😀birader 80lerde mi yaşıyoz at yarışı nedir varmı onu hala oynayan benim babam ergenliğinde oynuyordu onu yanlış anlama bro sana demiyorum hani genel anlamda
Kumcu dinyaper yazsaydinya sende bi kac atBol şanslar kardeşim
dostum 4cü ayak 10 numara yeşil elmayı çok tutuyorum sen tek atamazsın ama mutlaka yaz o atı bide kafada 5 numaraHaci sen nerde yasiyon yaw 80 lerde 1 yaris warsa suan günde turkiyede yani 3 ayri sehirde koşu oluyor haci teknolojiden kafamizi kaldırıp hayata bi bakalim yaw sen hiç ganyan bayi önünden gecmedin galiba futbol bile şuan at yarışı kadar sewilmiyir 😀
Bakayım üstadKumcu dinyaper yazsaydinya sende bi kac at
Kafada 5 i herkes yazmis suan arastiriyomda.. tabela 2 ye ne diyon topramdostum 4cü ayak 10 numara yeşil elmayı çok tutuyorum sen tek atamazsın ama mutlaka yaz o atı bide kafada 5 numara
şansı çok ama ben sürdirek atları tek atmıyorum agf de yüzde 50 üstündeyse tek asla atmam o yüzden çok büyük paralar kaçırdım 1.05 kale attan izmirde karataşı yazmadım 175 milyar gitti kuponu bularsam atarımKafada 5 i herkes yazmis suan arastiriyomda.. tabela 2 ye ne diyon topram
İkinci ayak 11 no agassi mutlaka yaz kuponunaSelam dostlar bugünki BURSA yarışları için tuttuğunuz atlar warsa 15..20 ye kadar yazarmisiniz değerlendirme yaparak bi kupon yapalım..
Son ayak yakupbeyli faranelli tuncasoySelam dostlar bugünki BURSA yarışları için tuttuğunuz atlar warsa 15..20 ye kadar yazarmisiniz değerlendirme yaparak bi kupon yapalım..
Sen kuponu yapınca haber versene bizde yapalım hıc anlamamSelam dostlar bugünki BURSA yarışları için tuttuğunuz atlar warsa 15..20 ye kadar yazarmisiniz değerlendirme yaparak bi kupon yapalım..
Yaz dostum tabi bakıyorum hepben yazayım mı tuttuğum atları
En çok tuttuğum atlar...1.ayak mr.ozzyve 2Kafada 5 i herkes yazmis suan arastiriyomda.. tabela 2 ye ne diyon topram
Yaw dün 2.li yakaladim bi kac yoksa bizde cok werdik bu ara dün kingberkay cok tuttum ikilisi haric 6li 5li hicbirsey bulamadim yawo zaman herkes yaptığı kuponları sallasın bende bir beşli sallayayım bugün içeri atmam lazım gaziden beri para bulamıyoruz