- 6,991
- 7,067
- 113
Aynen saglikciyimSağlıkçı misin dost Allah kolaylık versin
Aynen saglikciyimSağlıkçı misin dost Allah kolaylık versin
Allah yardimcin olsunGörevlendirmem çıktı arkadaşlar yarın deprem bölgesine gidiyorum
Hocam zaten tespit edilmiş yazmadım antepteki sadece bı ilçe bu belediye başkanı açıklaması. Bı önceki mesajımda yazdım hataya daha yeni girilmiş diye en büyük hasar oradaymis haberlerde bile gösteremediler Allah yardımcıları olsun bı an önce sağ saglim kurtulurlar inşallahDaha hic bisey tespit edilemedi kardes,o yazan 6000 bina yikildi sadece tespit edilenler daha hataya yeni girilmis yikilan bina 30k dan asagi olmaz gibi gozukuyor
Yok bro ben sen konuyu acmisken fikrimi soyledim.simdi kizilay baskani her yere ulasildi dedi canli yayinda cildirdim.ulan senden 1 dk once canli yayin yapildi her yer yikilmis 1 tane arama kurtarma calismasi yok nereye ulastin neyi tespit ettinHocam zaten tespit edilmiş yazmadım antepteki sadece bı ilçe bu belediye başkanı açıklaması. Bı önceki mesajımda yazdım hataya daha yeni girilmiş diye en büyük hasar oradaymis haberlerde bile gösteremediler Allah yardımcıları olsun bı an önce sağ saglim kurtulurlar inşallah
Sağol dostumAllah yardimcin olsun
Kim tabiki fox adamlar askere devlete sallıyor hadi biz şimdi bu duruma sinir den laf ediyoruz ama onlar herzaman karalamak için konuşuyorSuan merakdan tv kanallarini bi gezdim normal yayin yapan varmi diye bakdim tv 8 ve show tvnin haber icin yeteri alt yapisi olmadigini bildigim icin yapamiyorlardir diye dusundum ama onlarda haberturk ve ntv ile ortsk yayin yapmislar sadece 1 kanal normal dizi yayini yapiyor simdi bu kanal hakkinda ne dusunsemki imkani olmayan bile ortak yayina gecmis bu dizi yayinliyor.hic sevmem agir siyasi kanal oldugu icin simdi bidaha tiksindim o kanaldan
Yollarda kaza olduğu için trafijte sorun lar varmış hava şartlarıda ortada olunca sonuç kaçınılmazEnkazlardan çıkarılan insanlar haberleri gelmeye başladı şükürler olsun.Bir yandan da hala gidilemeyen çok yerler var diyor sunucular Allah yardımcımız olsun
Allah yolunuzu açık etsinYola çıktık gidiyoruz hataya Allah'ın izniyle
Bu mesajı yayınlıyorum izninizleDiyarbakır bölgesinde kalacak 200 kişilik yer var getirecek araç vardır herkesin dikkatine hersey tamamamn tarafımıza ait sadece aramanız yeterli tl 05350515295
ne istiyorsun dostum açıkça yazar mısın eskileri okuyamadımArkadaşlar ben anlamıyorum neden yardım etmiyorsunuz 3 lira 5 lira herkes verse zaten olacak ben bütün apartmanı ayağa kaldırıp bunları topladım. 3 taksiyle gidecr şeyler bunlar yapmayın alla aşkına
Arkadaş yardım toplamış ulaştırmak için taksi parası lazımmış bizde olsa gönderecez ama Yeminle elde avuçtakini attık yardımlarane istiyorsun dostum açıkça yazar mısın eskileri okuyamadım
Bende yayınlıyorum ıznınleDiyarbakır bölgesinde kalacak 200 kişilik yer var getirecek araç vardır herkesin dikkatine hersey tamamamn tarafımıza ait sadece aramanız yeterli tl 05350515295