- 3,563
- 1,660
- 113
Bu numaraua ulasilamiyor
Aynen bildigin devlet dusmani lan onlar.zaten turk kanali deil bi avrupa ulkesi ila baglantili kanalda hangi ulke ile baglanti vardi hatirlayamadimKim tabiki fox adamlar askere devlete sallıyor hadi biz şimdi bu duruma sinir den laf ediyoruz ama onlar herzaman karalamak için konuşuyor
amerika, avrupa değilAynen bildigin devlet dusmani lan onlar.zaten turk kanali deil bi avrupa ulkesi ila baglantili kanalda hangi ulke ile baglanti vardi hatirlayamadim
Daha ulaşılmayan yerler var çıkarılamayan insanlar var tabi yanlış olabilir ama zaten yarına kadar doğru Bi açıklama gelirFuat oktay aciklama yapiyor ama katiksiz yalan konusuyor enkazlardan 8000 kisi cikarildi diyor 2700 ölü diyor sizin akliniz aliyormu su yikilan binalardan 8bin kisinim cikarilip 2,700 kisinin olmesini?
evden gelir alır yarın belediye görevlileriArkadaş yardım toplamış ulaştırmak için taksi parası lazımmış bizde olsa gönderecez ama Yeminle elde avuçtakini attık yardımlara
Amerikanın kanalıAynen bildigin devlet dusmani lan onlar.zaten turk kanali deil bi avrupa ulkesi ila baglantili kanalda hangi ulke ile baglanti vardi hatirlayamadim
Şimdiye kadar çıkarılanlar arama kurtarma devam ediyordurFuat oktay aciklama yapiyor ama katiksiz yalan konusuyor enkazlardan 8000 kisi cikarildi diyor 2700 ölü diyor sizin akliniz aliyormu su yikilan binalardan 8bin kisinim cikarilip 2,700 kisinin olmesini?
Kardes benim anlatmak istedigim rakamlarin yalannoldugu.o binalardan 2.700 kayip verip 8bini kurtarman mumkun deil.10 bin kisiden maximum 2k kisiyi kurtarabilirler 8 bini olay aninda hayatini kaybeder zaten.Şimdiye kadar çıkarılanlar arama kurtarma devam ediyordur
Aklimda oyle kalmis broamerika, avrupa değil
O yaralılarin çoğu enkazdan çıkmamıştır deprem sırasında panik yapıp kaçarken hastanelik olanlardir benceKardes benim anlatmak istedigim rakamlarin yalannoldugu.o binalardan 2.700 kayip verip 8bini kurtarman mumkun deil.10 bin kisiden maximum 2k kisiyi kurtarabilirler 8 bini olay aninda hayatini kaybeder zaten.
Kozandaydum bende gelirdim giden adamm bulamadım yaYola çıktık gidiyoruz hataya Allah'ın izniyle
Hatay çok kötü durumda, bir arkadaşım var onunla konuşuyorum fırsat buldukça yazıyor. Anlatamıyorum şimdi çok kötüymüş HatayHaluk leventin konularindaki yorumlara bakin herkes hatay diye ciglik atiyor baska hiv bi sehirde bu yok sadece hatay ama az buz deil yorumlar vr yardim cagrilari hep hatay cok uzgunum hatay icin
Battaniyeyi 500den satmak istoyorlarmis doğruysa bunların insanlığına tukureyim , Çinden Rusyadan bile müşteriler iyimisiniz diye soruyorlar elin insani kendi insanımızı gectiDostum suan kimseye birsey anlatamassjn insanlarin başına gelecek birşeyler sonra akillnacak.. bunun dışında yaw otogarda otobüs fiyatlari yükselmiş diyorlar (ist) bunun doğruluğu nedir acaba bilen warmi. Aw elin ermenistani yardim etmek istiyor bizim halkımız milleti nasil s.. derdinde aw böyle insanlarin ben..
acelen niyeydi kardeşim anlamadım ki yarın götürürdün, neyse iyi yapmışsın sağolAllah belasını versin ki Kadıköy İnönü caddesinden kadık y metrobüse 100 lira yazdı taksi. Sadece yol parası istemiştim burdan ama 200 verdim ve 1 tane utanmaz adam 100 lirayı yarın ödicem diye kimliğimi aldı. Allah'tan bildiğim Bi taksi durağı sahrayıcedid de yarın alıcam.