- 59,499
- 26,732
- 113
Ben bunları anlamıyorum anlayan anlatsın
Ekli dosyalar
-
474 KB Görüntüleme: 33
Dostum ülkede silah almak o kadar kolay ki 5 kişiden 3 ünde silah var kurusıkı olma ihtimali de varAklı onlara çalışıyor işte silahı nerden bulduysa
Ayranı çok içmeye diye bir söz var ya tam buraya uygunBen bunları anlamıyorum anlayan anlatsın
Evi hasar görenemi ev kalmamış olanda yıkılacak zaten bütün binalar temelinden çıkmış yer değiştirmiş resmenEvi hasar görene verilecekmiş dediler
Sabır çekip duruyoruz başka da Bişey yapamıyoruzAyranı çok içmeye diye bir söz var ya tam buraya uygun
3 metre kaymış zaten Allahım günah yazmasında o evlerdende hayır gelmez artıkEvi hasar görenemi ev kalmamış olanda yıkılacak zaten bütün binalar temelinden çıkmış yer değiştirmiş resmen
Kim ne derse desin bu ülkeye idam şart oğlu şartŞuna bakın hala akıllanmıyor mütahitler bunların tespit edilmesi lazım
TGRT HABER on Instagram: "#Kahramanmaraş'ın #Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7'lik depremin ardından çevre illerde de büyük hasarlar oluştu. Depremden etkilenen şehirlerden biri olan #Adana'da müteahhitlerin uyanıklığı kameraya yansıdı. Depremde hasar gören binalardaki çatlakları sıva ile kapatmaya çalışan müteahhitlere sosyal medyadan tepki yağdı. #haber #gündem #tgrthaber #sondakika"
13K likes, 1,018 comments - tgrthaber on February 7, 2023: "#Kahramanmaraş'ın #Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7'lik depremin ardından çevre illerde de büyük hasarlar oluştu. Depremden etkilenen şehirlerden biri olan #Adana'da müteahhitlerin uyanıklığı kameraya yansıdı. Depremde hasar gören...www.instagram.com
Hepsi yıkılacak o binaların herşey bitince bazıları artcılarla hala yıkılıyormuş sanırım3 metre kaymış zaten Allahım günah yazmasında o evlerdende hayır gelmez artık
Urfadayim burda bile çoğu ev bina pert olmuş kulanilamaz durumda Allah herkesin yardımcısı olsunEvi hasar görenemi ev kalmamış olanda yıkılacak zaten bütün binalar temelinden çıkmış yer değiştirmiş resmen
Dpstum baska ulkelerden orayada yardım gelıyo acıklama ondan dolayıBen bunları anlamıyorum anlayan anlatsın
Abi önce kendi yardımlarını bian önce ulaştırsın o zaman valla kim ne derse desin bana ama onlar burda yağma yaparken benim insanım burda canıyla uğraşırken ben kimseyi düşünemem şahsenDpstum baska ulkelerden orayada yardım gelıyo acıklama ondan dolayı
3 metre kayma dedikleri o işte bazı yollar birbirinin üstüne çıkmışCnnturke bakin raylar nasil yamulmus
Hocam binlerce enkaz var. 100 bin kisi sahada deniliyor, ve bu 3 gunluk surecte gerceklesti. Kucuk bir matematikle bu isin o kadar az kisi olmayacagini biliyoruz. Bundan sonrası tamamiyle mucize. Vallahi cok uzuldum kahroldum ekonomiyle mucadele eden halk daha kotu bir dogal afetle perisan oldu. Ceset torbalarinin ihtiyac oldugu bi donemdeyiz... kahrediyor insaniHatayda hala hic dokunulmamis enkazlar var cok kotu bi durum deilmi?bikac saat sonra 4. Gune giricez hala dokunulmamis yer olmasi cok kotu bu olayi kiniyorum hataya zaten cok gec girilmisti her gecen saat enkazda kalanin yasam sansi dusuyor zaten