Onu bunu bilmiyorum ama Allah Haluk Levent’ten ve onun gibi ülke kahramanı insanlardan bin kez razı olsun.Ben deprem bölgesindeyim şu anda.Ahbab ekibi harıl harıl çalışıyor.Her yere koşuyorlar.İktidardan nefret duyan biri olarak siyaset yapmak için kesinlikle demiyorum ama Haluk Levent’in mücadelesini hiçbir devlet yetkilisi yapmadı.İşi gücü rast gelsin tırnağı taşa gelmesin.Ayrıca koyu bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye,Beşiktaşa ve kendi kulübüme sonsuz teşekkür ediyorum.Allah onlardanda razı olsun.Akın akın FB,GS,BJK amblemli tırlar geliyor.Uzakta olan halkımızda afet bölgesindeki vatandaşımız gibi uyku uyumuyor.Twitter’dan falan görüyorum İstanbul’da Ankara’da şurada burada halkımız deli gibi çırpınıyor bir şeyler yapmaya çalışıyor.Pırıl pırıl kalbi olan insanımız var.Afet yerinde herkes birbirine koşuyor.Otobüsler dolusu diğer şehirlerimizden gönüllü dostlarımız geliyor.Şöyle bir topluma şöyle bir halka şu yaşantıya üzülüyorum.Bu halk başka ülkelerde olamaz bu birlik bu beraberlik.İnşallah tez zamanda ülkemiz için en doğru adımlar atılır ve Atamın bize emaneti olan şu ülkeyi çok güzel yerlere getiririz.Çok duygulandım dostlar ben.Diğer şehirlerimizden kahrolan çırpınan insanları,yardım için son kuruşunu gönderen adamları gördükçe