- 2,288
- 626
- 113
Kırmızı kart olur a bastım 100 TL 6 oran var
Kırmız kart neden olmasın reis bol şanslar umarım İtalya kırmızı kart görür 🧐Kırmızı kart olur a bastım 100 TL 6 oran var
istiklal marsi bir bu iki ustu yok reis
Valla maç 0.0 bile bitebilirMS Türkiye 1 - 2 İtalya Gercekci olmak lazım Tamam iyi Oynuyoruz ama Karsımızdakı italya Arada bir İtalya kadrosuna Bakın derim
uzulerek italyanin penalti kazanacagini dusunuyorum reis ;( umarim tam tersi olur@Galatasaray571 penaltı oynanır mı maça dost
@erhanbey22 İY Kg var olur mu dost
@İskorpiti Türkiye 1.5 üst olur mu dost
@ceco2486 korner çok çıkar mı bu maçta dost
burak atar kendini yereuzulerek italyanin penalti kazanacagini dusunuyorum reis ;( umarim tam tersi olur
Analiz sasmaz reis 😁 hakem hollandali hakemin annesi italyan Umarim hakem 4 golun acisini almaz bizden direk italya futbol federasyonundan bi hakem verseydiler daha iyiydi 😁burak atar kendini yere
kazanırız penaltı dost
Italya 4 Çekya 0 hatirlatim dedimtürkiye kadro olarak italyadan daha kuvvetli italya zayıf takımlar ile yaptı seri yaptılar böyle simdi ilk defa sert ile yapacak bide öyle tek kale sagdan soldan yaparlarsa fransa maçı gibi arka arkaya yerler gibi türkiye banko affetmez
yav birader letonyadan 3 yemesek haklısın dicem de şu böbürlenme, kendinizi begenme huyundan vazgecin artık allah askına.türkiye kadro olarak italyadan daha kuvvetli italya zayıf takımlar ile yaptı seri yaptılar böyle simdi ilk defa sert ile yapacak bide öyle tek kale sagdan soldan yaparlarsa fransa maçı gibi arka arkaya yerler gibi türkiye banko affetmez
Korner zor bence karta yönelmek gerek bu macta😂burak atar kendini yere
kazanırız penaltı dost
İtalyan kornerleri severKorner zor bence karta yönelmek gerek bu macta😂