- 11,284
- 10,897
- 113
Kaybetmeyiz diye düşünüyorum bu takımda ruh var güc var su zor dönemlerde mutlu edin bizi.
Agam bende hakeme dayadim sırtımi🤗güvenimiz sana tam dost
Tamam o zaman sorun yok dostAgam bende hakeme dayadim sırtımi🤗
Bende sayılmıyor saha dışı. Ama ikinci sarı ve kırmızı kart 2 sayiliyorTamam o zaman sorun yok dost
saha dışındakilere de kart verir hakem
🙈güvenimiz sana tam dost
Çok ezik oynuyoruz bizimkilerin hedef belli maçı 0.0 a baglamakYa ilerde Burak Yılmaz gibi forvetin var degaj kullanırken kafanı kaldır bir bak birader her topu taca atıyor ya.
Hakan paşam zahmet edip top oynayacak mı acaba her büyük maçta Casper oluyor.
Bu Kenan Karaman kimin torpiliyle milli takıma girdi acaba? Bek kovalıyormuş sözde. Ayağına aldığı her topu ya kaybetti ya geri attı, gsdeki kerem oynasa en azından kontra falan denedik, kenanin kovaladigi kadar beki o da kovalardi.
100% penaltıyı vermedi sonda
100% penaltıyı vermedi yatsın kalksın dua etsinler ona. Bu Kenan Karaman dümdüz insan fenere gelecek diyorlar bir de umarım sakatlanır da oynayamaz gelirseÇok ezik oynuyoruz bizimkilerin hedef belli maçı 0.0 a baglamak
Aynen hatta verse 2 tanede verirdi bı tane daha oldu hakem bizden galiba 😂 hiç top tutamiyoruz hiç pas yapamıyoruz sürekli top kaybi100% penaltıyı vermedi yatsın kalksın dua etsinler ona. Bu Kenan Karaman dümdüz insan fenere gelecek diyorlar bir de umarım sakatlanır da oynayamaz gelirse
Lillede yanında oynayan adamlara bak burada bak hakanla kenan denen ahraz var yanında. Kenan denen sığır kontrada pas verene kadar savunma yerleşiyor Burak ileride kalıyorLillede Burak Yılmaz'ı açın izleyin ofsayt ortalaması neredeyse 0 a yakın. Türkiye milli takımında ve Türk takımlarda her maç en az üç ofsayt.