Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Türkiye - İtalya Kim Kazanır

Turkiye vs İtalya

• Türkiye

• İtalya

• Berabere

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,975
2,914
113
Beyler kaybetmeyiz ben inanıyorum ona da yenermiyiz bilemiyorum işte ama 1X çifte sans cok rahat denenir 1/X da olabilir

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,562
502
113
Türkiye 12 faul yapar aldım iyle böyle deil hemde vurdukları italyan yere düşsün akşam aslanlar göreyim sizi 😃😃

cecoman

Hayallerimi uçurtma yapmıştm onunda ipini kestiler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,992
8,904
113
Bi yerden param gelecek kartlara çok sağlam gircem bugün 150 lira gözden cikardim😂

Alicandann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
196
25
28
İtalya güçlü rakip ama inanarak ve isteyerek oynarsalar kazanırız Türkiye daha güçlü bir takım çünkü :)

Patient

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,833
260
83
Italya 4 Çekya 0 hatirlatim dedim
çek ile biz bir degiliz ki fransa hatırla 2-0 geçen sene sampiyon olanı nasıl affetmedik
+ çok kuvvetliyz merih caglar ozan okay bunları açmak fransa açamadı italya kim italya daha böyle sert maç yapamadı en son hollanda yaptı 1-1 bitti biz hollanda gömdük
eeee sen simdi orana göre konusuyorsun galiba ?

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
çek ile biz bir degiliz ki fransa hatırla 2-0 geçen sene sampiyon olanı nasıl affetmedik
+ çok kuvvetliyz merih caglar ozan okay bunları açmak fransa açamadı italya kim italya daha böyle sert maç yapamadı en son hollanda yaptı 1-1 bitti biz hollanda gömdük
eeee sen simdi orana göre konusuyorsun galiba ?
Yok sadece Italya nin favorilerden olduğunu hatırlatmak istedim küçümsenecek bir takım değil keşke yensek yenebiliriz de zaten o gücümüz var

Patient

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,833
260
83
Yok sadece Italya nin favorilerden olduğunu hatırlatmak istedim küçümsenecek bir takım değil keşke yensek yenebiliriz de zaten o gücümüz var
favori olabilir ama bu oran çok az türkiye çok zor yener zaten avrupa bile anlamış türkiye birinci sırada veriyorlar süpriz yapacak takımı kupa alacaklar arasında bu sene farklıyız insallah nazar degmez iyi baslamamız lazım italya fransa gibi yapmamız lazım ilk maç çok önemli kim kuvvetli kim zayıf grupda belli olması lazım :D

Patient

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,833
260
83
yav birader letonyadan 3 yemesek haklısın dicem de şu böbürlenme, kendinizi begenme huyundan vazgecin artık allah askına.
ben de isterim turnuvanın acılıs macında favorilerden birini yenmeyi ama cok cok zor maç
neden böbürlenmicez kardesim neyin kafasını yasıyorsun sen caglar merih zeki okay ozan ugurcan barcelona ver bayerne ver direk alırlar zaten oynadıkları belli yerler kalite burak biliyorsun Lewandowski farkı yok yusuf yazıcı desen fena hakan belli eee sen de bu kafa nasıl kafa italya kadrodo kim var messimi var hani ben göremiyorum bunlara karsılık böbürlencez kadromuz iyi yenilemeyiz ama mücadele olacak kapısma olacak öyle favori yok onu unut orana göre konusma

Patient

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,833
260
83
italyan favori diyenler bunu dinlesin biraz depolama yapsınlar sonra konusuruz affetmicezzzzzz

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
neden böbürlenmicez kardesim neyin kafasını yasıyorsun sen caglar merih zeki okay ozan ugurcan barcelona ver bayerne ver direk alırlar zaten oynadıkları belli yerler kalite burak biliyorsun Lewandowski farkı yok yusuf yazıcı desen fena hakan belli eee sen de bu kafa nasıl kafa italya kadrodo kim var messimi var hani ben göremiyorum bunlara karsılık böbürlencez kadromuz iyi yenilemeyiz ama mücadele olacak kapısma olacak öyle favori yok onu unut orana göre konusma
Tamam

horoz3434

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
72
31
18
İtalya yener diyen dostlar futbol bu ne olacağı belli olmaz fakat Euro 2008 de nice devleri devirdik bizim Takım Milli ruh ile oynarsa kazanacağımıza inanıyorum:)