- 1,975
- 2,914
- 113
Beyler kaybetmeyiz ben inanıyorum ona da yenermiyiz bilemiyorum işte ama 1X çifte sans cok rahat denenir 1/X da olabilir
Türkiye pek kanatlardan çizgiye inemiyor. Ben yasaldan tüpçüden 3.5 ve 4.5 kartları denedim😂İtalyan kornerleri sever
Türkiye de bi 3 tane 9.5 üst denenebilir bakalım dost
Şans yanında olsun reis 🧐Bi yerden param gelecek kartlara çok sağlam gircem bugün 150 lira gözden cikardim😂
çek ile biz bir degiliz ki fransa hatırla 2-0 geçen sene sampiyon olanı nasıl affetmedikItalya 4 Çekya 0 hatirlatim dedim
Yok sadece Italya nin favorilerden olduğunu hatırlatmak istedim küçümsenecek bir takım değil keşke yensek yenebiliriz de zaten o gücümüz varçek ile biz bir degiliz ki fransa hatırla 2-0 geçen sene sampiyon olanı nasıl affetmedik
+ çok kuvvetliyz merih caglar ozan okay bunları açmak fransa açamadı italya kim italya daha böyle sert maç yapamadı en son hollanda yaptı 1-1 bitti biz hollanda gömdük
eeee sen simdi orana göre konusuyorsun galiba ?
favori olabilir ama bu oran çok az türkiye çok zor yener zaten avrupa bile anlamış türkiye birinci sırada veriyorlar süpriz yapacak takımı kupa alacaklar arasında bu sene farklıyız insallah nazar degmez iyi baslamamız lazım italya fransa gibi yapmamız lazım ilk maç çok önemli kim kuvvetli kim zayıf grupda belli olması lazımYok sadece Italya nin favorilerden olduğunu hatırlatmak istedim küçümsenecek bir takım değil keşke yensek yenebiliriz de zaten o gücümüz var
neden böbürlenmicez kardesim neyin kafasını yasıyorsun sen caglar merih zeki okay ozan ugurcan barcelona ver bayerne ver direk alırlar zaten oynadıkları belli yerler kalite burak biliyorsun Lewandowski farkı yok yusuf yazıcı desen fena hakan belli eee sen de bu kafa nasıl kafa italya kadrodo kim var messimi var hani ben göremiyorum bunlara karsılık böbürlencez kadromuz iyi yenilemeyiz ama mücadele olacak kapısma olacak öyle favori yok onu unut orana göre konusmayav birader letonyadan 3 yemesek haklısın dicem de şu böbürlenme, kendinizi begenme huyundan vazgecin artık allah askına.
ben de isterim turnuvanın acılıs macında favorilerden birini yenmeyi ama cok cok zor maç
sen genellikle 0 düşünürdün dostTürkiye sekada 9 oran bin lira atasim var
Tamamneden böbürlenmicez kardesim neyin kafasını yasıyorsun sen caglar merih zeki okay ozan ugurcan barcelona ver bayerne ver direk alırlar zaten oynadıkları belli yerler kalite burak biliyorsun Lewandowski farkı yok yusuf yazıcı desen fena hakan belli eee sen de bu kafa nasıl kafa italya kadrodo kim var messimi var hani ben göremiyorum bunlara karsılık böbürlencez kadromuz iyi yenilemeyiz ama mücadele olacak kapısma olacak öyle favori yok onu unut orana göre konusma
İtalya'ya çok para basılmış hemde cooookkk MS 1v 0 ve 4 sarı kart oynadım 300 e 1000 veriyorsen genellikle 0 düşünürdün dost
bu maç 0 kokuyor da
umarım Türkiye kazanır
güzel tercihler dost şansın bol olsunİtalya'ya çok para basılmış hemde cooookkk MS 1v 0 ve 4 sarı kart oynadım 300 e 1000 veriyor
Kart işi bende😁güzel tercihler dost şansın bol olsun
@ceco2486 'a güvendim bende kartlarda
maçta nedense 1-1 bitecek diye içime doğuyor
bakalım dost şansımız bol olsun
güvenimiz sana tam dostKart işi bende😁