- 27,487
- 22,741
- 113
Torbacı adamın forumda ne işi var aw acundsn daha zenginsinTam üstüne bastın😋😂😂
Torbacı adamın forumda ne işi var aw acundsn daha zenginsinTam üstüne bastın😋😂😂
Forumda torbacıdan çok torbacı var swTam üstüne bastın😋😂😂
İnşallah bekarsin kimsenin günahını alma bak evlenme 😄😄😄35 ayni nerdeyse
Para hesabında iyi dost 😂😂Dost senin matematik baya iyimis 7 senede zor bitirdim diyosunda 😀😀
Her forum böyle değil adamlar sürekli konu açıp dağıtım yapıyoGünde 5 ödül nereye alıyo bu talih kuşunun ağzına mı verdi knk ayrıca forumlarda günlük değil bazen haftalık bile 5 kazanan kupon olmuyo o işler yaş baba iş yoksa bir yere kadar bunlar
Adam yaPara hesabında iyi dost 😂😂
Torbaci adamin burda isi ne 😀Tam üstüne bastın😋😂😂
aynen bekarim zorla kimseye vermiyoz😂😂😂😂İnşallah bekarsin kimsenin günahını alma bak evlenme 😄😄😄
İyi analiz yapmissin3 forum ayıklasan 2 telegram grubu 1 Twitter hesabı
Günde 5 ödül kazansan 50den 250 tl
3-4 promokod yakalasan tgde cayır cayır 2 sini çekim versen 200 de öyle bide Twitter'dan rt etkinlik cart curt ordan da 200-250 koparsan günlük ciro 600-650 lira bunu hergune vur sonra aya vur
😂😂😂😂 yok yoo evli değildir evliyse yenge bunu döver evde sigara yok sigara yok diye geziyordur sabah akşam 😂😂😂İnşallah bekarsin kimsenin günahını alma bak evlenme 😄😄😄
Şu an işler kesat diyorum ya yemek yok 2 haftadır yemek bekliyorum bir yerdeTorbaci adamin burda isi ne 😀
İyi iyi öyle kal hep en iyisiaynen bekarim zorla kimseye vermiyoz😂😂😂😂
Bilmiyorum tek forumda aktifim yıllardır , sevmem öyle 3-5 yerHer forum böyle değil adamlar sürekli konu açıp dağıtım yapıyo
sen de iyi iyi çalışma böyleİyi iyi öyle kal hep en iyisi
Ben de burada tek aktifim zatenBilmiyorum tek forumda aktifim yıllardır , sevmem öyle 3-5 yer
Dostumuz uyudu sanırım reisRol devam
Cidden öyle ama bu işi meslek olarak yapanlar var ben yıllardır piyasadayım günde 4-5 saat bülteni hızlı zamanı full aktif ol rahat 500-600 ayıklarsınİyi analiz yapmissin
Fabrika yoksa inşaat bekçiliğini mi yapion abeGece bekçiliği yapiyorum