- 26,278
- 11,350
- 113
beni goren 100 metre ilerde gidiyo tip ofsayt😅😅😅Yolunda A.Ş oda guzel 😀
beni goren 100 metre ilerde gidiyo tip ofsayt😅😅😅Yolunda A.Ş oda guzel 😀
Prensibin ne : memeli olsunPrensiplerim var canım
Müşterilerle çıkmıyorumPrensibin ne : memeli olsun
Ne rollinki kral benim ne iş yaptığımı biliyor musun böyle konuşuyorsunForumdaki rollingler sağolsun
O kadar getirisi varsa bizde isi birakalim 😀😀Forumdaki rollingler sağolsun
36yas kaç
10 senedir işsizim dedin yaNe rollinki kral benim ne iş yaptığımı biliyor musun böyle konuşuyorsun
HııımMüşterilerle çıkmıyorum
35 ayni nerdeyse
Dışarıdan koşturuyoruz10 senedir işsizim dedin ya
Sorsana ne iş yapıyorsun Dışarıda10 senedir işsizim dedin ya
Forumdaki her rollde kazanacak değil ya başka bir yol bulmuştur bize söylemiyor 😃😃😃Forumdaki rollingler sağolsun
3 forum ayıklasan 2 telegram grubu 1 Twitter hesabıO kadar getirisi varsa bizde isi birakalim 😀😀
Gece bekçiliği yapiyorumDayım ne işle meşgulsün
Torbacı değilsin inşallahSorsana ne iş yapıyorsun Dışarıda
Onlar yetmez ki benim ihtiyaçlarım o Aldıklarım mesela rollinglerden kazandıklarım iddiaya gidiyor zaten3 forum ayıklasan 2 telegram grubu 1 Twitter hesabı
Günde 5 ödül kazansan 50den 250 tl
3-4 promokod yakalasan tgde cayır cayır 2 sini çekim versen 200 de öyle bide Twitter'dan rt etkinlik cart curt ordan da 200-250 koparsan günlük ciro 600-650 lira bunu hergune vur sonra aya vur
Tam üstüne bastın😋😂😂Torbacı değilsin inşallah
Günde 5 ödül nereye alıyo bu talih kuşunun ağzına mı verdi knk ayrıca forumlarda günlük değil bazen haftalık bile 5 kazanan kupon olmuyo o işler yaş baba iş yoksa bir yere kadar bunlar3 forum ayıklasan 2 telegram grubu 1 Twitter hesabı
3-4 promokod yakalasan tgde cayır cayır 2 sini çekim versen 200 de öyle bide Twitter'dan rt etkinlik cart curt ordan da 200-250 koparsan günlük ciro 600-650 lira bunu hergune vur sonra aya vur
Dost senin matematik baya iyimis 7 senede zor bitirdim diyosunda 😀😀3 forum ayıklasan 2 telegram grubu 1 Twitter hesabı