Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ulasetik10 / Kasa 2500 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,087
3,330
113
Cidden öyle ama bu işi meslek olarak yapanlar var ben yıllardır piyasadayım günde 4-5 saat bülteni hızlı zamanı full aktif ol rahat 500-600 ayıklarsın
Ben 3 forum tek takip ediyorum 2 forumda sürekli aktifim bana hiç denk gelmiyor ara sıra çekiliş falan oluyor onada isimimiz çıkmıyor 3 gündür betgit kodları kovaliyorduk dün kısmet oldu çektik başkada bişey yok vala

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,487
22,741
113
Ben 3 forum tek takip ediyorum 2 forumda sürekli aktifim bana hiç denk gelmiyor ara sıra çekiliş falan oluyor onada isimimiz çıkmıyor 3 gündür betgit kodları kovaliyorduk dün kısmet oldu çektik başkada bişey yok vala
Full fokus olman lazım rollingleri tüm kuponları takiplicen sürekli sinyale düşücen her lafa atlican konu sahibine etiket show yapıp aklında yeri edicen ki kazanırsa sana gelsin para herkesle arayı iyi tutcan herkeisn suyuna gidip abi çekicen ki kuponu geldiğinde ateşlesin hemen ohooo daha çok püf nokta var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...