- 17,162
- 6,128
- 113
Çok büyük bir mucize olmazsa Galatasaray çıkar
Maçı satmazsaBayern Kopenhag ı yener bence, bizde Manuyla 1 1 berabere kalıp çıkarız gruptan
Kopenhagı saymıyorum saplıcaz onlara biz grupta dengeler çok farklıKopenhag deplasmanındada berabere kalıp gruptan çıkarız o şekil dost
Anasını satsınMaçı satmazsa
Varmi promoAnasını satsın
Bu kadar küçük görme bayerne nasıl oynadık arenada unutmuşsun anlaşılan. Manu dayanamaz o şekilde olacak yine araya 1-2 sıkıştırırsak çok rahat geçeriz. Manuda gram futbol yok ölmüş.Bayern Kopenhag ı yener bence, bizde Manuyla 1 1 berabere kalıp çıkarız gruptan
Yok aga valla iddaa yapcam nba yanıyorVarmi promo
Köyferans ligine geçelim şimdi 😆Attı bak çekim yap
Cano küçük görmedim en kötü senaryoyu yazdım kendi takımı mı küçük görür müyümBu kadar küçük görme bayerne nasıl oynadık arenada unutmuşsun anlaşılan. Manu dayanamaz o şekilde olacak yine araya 1-2 sıkıştırırsak çok rahat geçeriz. Manuda gram futbol yok ölmüş.
Ora nere çocuk parkı mı 🤣Köyferans ligine geçelim şimdi 😆
Nora varda zor be 8 katYok aga valla iddaa yapcam nba yanıyor
Dm at konum atayım 😆Ora nere çocuk parkı mı 🤣
Okan hoca bi değişiklik yaptı şaftımız kaydı 😄Bu kadar küçük görme bayerne nasıl oynadık arenada unutmuşsun anlaşılan. Manu dayanamaz o şekilde olacak yine araya 1-2 sıkıştırırsak çok rahat geçeriz. Manuda gram futbol yok ölmüş.
Kerem yerine doğru adamı oynatsa forvet arkasında her şey bambaşka olacak.Okan hoca bi değişiklik yaptı şaftımız kaydı 😄