- 7,742
- 4,532
- 113
Realist olalım son 16 da kura şansı lazım o şans da bizde yok. Şu kadro ile Uefa düşsek rahat yarı final görürüz.UEFA bize yakışmaz bizim yerimiz burası 💛♥
Realist olalım son 16 da kura şansı lazım o şans da bizde yok. Şu kadro ile Uefa düşsek rahat yarı final görürüz.UEFA bize yakışmaz bizim yerimiz burası 💛♥
Anasına bacısına dümdüz gitti en son fak yu demesi harika 😂
Aynen realist kardeşimRealist olalım son 16 da kura şansı lazım o şans da bizde yok. Şu kadro ile Uefa düşsek rahat yarı final görürüz.
Adam plan yapmış, tutmuş. Gol atmış 5 santimle ofsayt olmuş. Oyuncu gole gidiyor davies arkadan vurmuş sarı kart bile vermemiş hakem oyundan atamamış
Hiç farketmez Bayern e bu topu oynayan herkese oynar City gelmediği sürece bu maçtan farklı olmaz hiç bir maç.Realist olalım son 16 da kura şansı lazım o şans da bizde yok. Şu kadro ile Uefa düşsek rahat yarı final görürüz.
Selam Enişte abi Bol şansAynen realist kardeşim
Az bile sövmüş onun bunun çocuğuna
Bu hakim ziyech topa 2 kere dokunmadan vuramiyo heralde yapsana tek dokunusu karsindaki adamlar firsat verirmiBro bizi son vuruşlardaki beceriksizliğimiz bitiriyor o kadar basit pozisyonları atamıyoruz ki 7 metre kale karşında bi kaleci bi sen varsın atacaksın o pozisyonları arkadaş atamazsan böyle olur.
Bayern cityden daha yetenekli ama city bir tık daha iyi takımHiç farketmez Bayern e bu topu oynayan herkese oynar City gelmediği sürece bu maçtan farklı olmaz hiç bir maç.
Aç bakalım bir rol de bol şans mı son şans mı görelimSelam Enişte abi Bol şans
İşin içine ıcma şimdi gece gece dost😁😁Şimdi bir video atacağım da şakadan anlamayanlar olabilir o yüzden atmayayim
Fb li misin senAynen realist kardeşim
Hepimiz kardeşiz sonuçta olsun dost☺Fb li misin sen
Ben takım tutmam ama bazı dostlar bu işi o kadar abartıyor ki kendi takımlarımızı bile takip etmek istemiyoruz Avrupa daFb li misin sen
Bitik bro adam şuan tam formunda değil işte ne Zaha tam hazır ne Ziyech. Okan hocanın Keremden 10 numara yaratmaya çalışması da ayrı fantezi. Mertensi oyuna almaması beni benden aldı.Bu hakim ziyech topa 2 kere dokunmadan vuramiyo heralde yapsana tek dokunusu karsindaki adamlar firsat verirmi
Böyle kansız milyonlarcası var mesela...Ben takım tutmam ama bazı dostlar bu işi o kadar abartıyor ki kendi takımlarımızı bile takip etmek istemiyoruz Avrupa da
TibeyaBöyle kansız milyonlarcası var mesela...