- 3,356
- 1,511
- 113
Bakambu zahadan hızlu hareketli
Ziyech ile Keremi iyi bir şamarlamak lazım daha erken gol bulabilirdik. Önceki maçın benzeri oldu diyebiliriz. Ağa takım dünya 2 numarası g.tu yiyen varsa ben daha iyi oynarım diye buyursun gelsinKerem yerine doğru adamı oynatsa forvet arkasında her şey bambaşka olacak.
Bro bizi son vuruşlardaki beceriksizliğimiz bitiriyor o kadar basit pozisyonları atamıyoruz ki 7 metre kale karşında bi kaleci bi sen varsın atacaksın o pozisyonları arkadaş atamazsan böyle olur.Ziyech ile Keremi iyi bir şamarlamak lazım daha erken gol bulabilirdik. Önceki maçın benzeri oldu diyebiliriz. Ağa takım dünya 2 numarası g.tu yiyen varsa ben daha iyi oynarım diye buyursun gelsin
Sıkıntı yok ikinci olup gruptan çıkmaya bakacağız artık. Bunların hepsi tecrübe..Bro bizi son vuruşlardaki beceriksizliğimiz bitiriyor o kadar basit pozisyonları atamıyoruz ki 7 metre kale karşında bi kaleci bi sen varsın atacaksın o pozisyonları arkadaş atamazsan böyle olur.
Bırak adamı yesin hamburgeriniDombili abim nerde
En kötü senaryoyu düşünelim 3. olur Uefaya gideriz çok rahat ben inanıyorum. Ama gruptan çıkacağız bizim oyuncular CL maçlarında başka motive oluyor.Sıkıntı yok ikinci olup gruptan çıkmaya bakacağız artık. Bunların hepsi tecrübe..
Rakip takım taraftarları Florya'ya hamburger pizza söylüyormuş Ndombele adınaBırak adamı yesin hamburgerini
Evımızde zor arkadas daha yenı 4ledık bırınıKopenhagı saymıyorum saplıcaz onlara biz grupta dengeler çok farklı
Manuyu evimizde yenip son maçta averaj bizde olur büyük ihtimalle de 2 inci çıkarız kopenaga son maçta farklı yenilmezsek egerkiEn kötü senaryoyu düşünelim 3. olur Uefaya gideriz çok rahat ben inanıyorum. Ama gruptan çıkacağız bizim oyuncular CL maçlarında başka motive oluyor.
UEFA bize yakışmaz bizim yerimiz burası 💛♥En kötü senaryoyu düşünelim 3. olur Uefaya gideriz çok rahat ben inanıyorum. Ama gruptan çıkacağız bizim oyuncular CL maçlarında başka motive oluyor.
Rqshfordı hakem atmasaydı 0- 5 biterdi maçEvımızde zor arkadas daha yenı 4ledık bırını
Benide ziyech deli etti bu akşam 😄Unitedı içerde yeneriz kope deplasmanda en kötü beraberlik 2. Olarak çıkarız sıkıntı yok bayernden en azından iki maçta 1 puan alabilirdik İcardi iğneyle kendini koruyarak oynuyor hep kerem desen Allah'ın malı
Bro sen kopenhag'da mı yaşıyorsun o foto nedirEvımızde zor arkadas daha yenı 4ledık bırını
Bugunlık boyleBro sen kopenhag'da mı yaşıyorsun o foto nedir