- 1,126
- 1,063
- 113
Gs yener oynasan daha çok heyecan yaşardın
ah be valla gerçek olsaydı şu kupon eğer gelseydi kıyağımı geçerdik buradaki birkaç dostaİnandım bnde yaa😁😁
Hemen atlıyo 14 gol attırdık nerde benim morumBillur geçtin he 😆 olsun kazanmanı isterdim
Güzel bakış açısı 😂Nerden bilcez belki orjinali diğeri bunu denetledin🤠 kafamda deli sorular
Ne adilliği kardeşim 10 bin tl para mı onu kapatamayan hele şu dönemde yazı tura atsınHayat işte adil değil yapacak bir şey yok para yanlış kişilerde şahsen bende olsa 40 binlik dededen buy atardım :d
Bak bu dedigin olabilir yapismayalim diye yapmis olabilir 😀Nerden bilcez belki orjinali diğeri bunu denetledin🤠 kafamda deli sorular
Abi mizah yapıyoz yav hiç çalışmadan 10 gün belki çalışmışımdır 2 ayda 52 bin lira kapadım kuran çarpsın kuş gibiyimNe adilliği kardeşim 10 bin tl para mı onu kapatamayan hele şu dönemde yazı tura atsın
Yazı gelirse bogaz köprüsü tura gelirse Çanakkale köprüsüne gitsin
Allah kimseyi düşürmesin bro sen yine öyle deme yokluk, çaresizlik çok kötü bir durum. Bilemeyiz kimin ne yaşadığını. Anası babası kimi kimsesi olmayan ne hallerde olan insanlar var.Ne adilliği kardeşim 10 bin tl para mı onu kapatamayan hele şu dönemde yazı tura atsın
Ben de böyle yapıyorum işteBak bu dedigin olabilir yapismayalim diye yapmis olabilir 😀
Enişte sigaram bitmişNe adilliği kardeşim 10 bin tl para mı onu kapatamayan hele şu dönemde yazı tura atsın
Valla bro birgün şu namıssız Dede veya Starlightta vurursam burada birkaç kişi var konusunu açıp onları görücem onlardan biri de sensin emin ol. Bide sivaslı bi dost vardı sivasspor pp si olan ama nickini bulamadım aklımda olan birkaç kişiBak bu dedigin olabilir yapismayalim diye yapmis olabilir 😀
Öyle dostumda bu söylenecek bir şey değil bizim de borcumuz var 60 bin içerdeyizAllah kimseyi düşürmesin bro sen yine öyle deme yokluk, çaresizlik çok kötü bir durum. Bilemeyiz kimin ne yaşadığını. Anası babası kimi kimsesi olmayan ne hallerde olan insanlar var.
Doğrudur herkesin derdi kendine büyük işte, benim bi abi var 3 bankadan icralik sırf kumardan dolayı kredi çekti bitirdi hayatını. 500k civarı borç yapmışÖyle dostumda bu söylenecek bir şey değil bizim de borcumuz var 60 bin içerdeyiz
10 bin inan para değil oturduğumuz yerden ayda 3-4 kere gördüğümüz paralardı icra da olsa nolur bı şey olmaz bunun için üzülmeye gerek yok hayatı sorgulamaya da
Sende bi tipsterlik sezdim dost bu nba maclarina bi kombinmi cikarsan 50 atsak belki 22kyi kapatiriz 😀Abi mizah yapıyoz yav hiç çalışmadan 10 gün belki çalışmışımdır 2 ayda 52 bin lira kapadım kuran çarpsın kuş gibiyim
İçme mahocum sigara öldürürEnişte sigaram bitmiş
Teşekkürler dostValla bro birgün şu namıssız Dede veya Starlightta vurursam burada birkaç kişi var konusunu açıp onları görücem onlardan biri de sensin emin ol. Bide sivaslı bi dost vardı sivasspor pp si olan ama nickini bulamadım aklımda olan birkaç kişi
haha ne adamsınTeşekkürler dost
Eyw. Dost tesekkur ederim dusunmen bile yeterli ins birgun oda olur o asayi dedeye ters cevirtirsinValla bro birgün şu namıssız Dede veya Starlightta vurursam burada birkaç kişi var konusunu açıp onları görücem onlardan biri de sensin emin ol. Bide sivaslı bi dost vardı sivasspor pp si olan ama nickini bulamadım aklımda olan birkaç kişi