- 71,314
- 43,852
- 113
Hayat işte adil değil yapacak bir şey yok para yanlış kişilerde şahsen bende olsa 40 binlik dededen buy atardım :dBizde 10 bin tl icra borcu var nasıl kapstcaz diye dusunuyoz cepte kuruş yok adam 40 bin basmis
Hayat işte adil değil yapacak bir şey yok para yanlış kişilerde şahsen bende olsa 40 binlik dededen buy atardım :dBizde 10 bin tl icra borcu var nasıl kapstcaz diye dusunuyoz cepte kuruş yok adam 40 bin basmis
Yani mertens is yapardi saglik olsun yapicak bisey yokBitik bro adam şuan tam formunda değil işte ne Zaha tam hazır ne Ziyech. Okan hocanın Keremden 10 numara yaratmaya çalışması da ayrı fantezi. Mertensi oyuna almaması beni benden aldı.
Bi 22Kda bende var verebilsek kus gibi olcazda olmuyo iste hayat zorBizde 10 bin tl icra borcu var nasıl kapstcaz diye dusunuyoz cepte kuruş yok adam 40 bin basmis
8.5k cık da benim kaldıBi 22Kda bende var verebilsek kus gibi olcazda olmuyo iste hayat zor
Fantastikk gelir ins 2adet kalmis18k bastım ben de bu maça gelirse ufff
Ekli dosyayı görüntüle 417721
2 kornere kapatiyosun o zmn dost 😀8.5k cık da benim kaldı
Hemen de denetliyo18k bastım ben de bu maça gelirse ufff
Yok bro ögeyi denetle yaptım nerde bizde o para her gördüğünüze inanmayın demek istedim yani.2 kornere kapatiyosun o zmn dost 😀
Acaip denetlerim.Hemen de denetliyo
1 köşe daha gelirse köşesin18k bastım ben de bu maça gelirse ufff
Biz anlamayiz öğeyi möğeyi dost duz mantik kupon var ortada san dileme tebrik etme butonuyuz 😀Yok bro ögeyi denetle yaptım nerde bizde o para her gördüğünüze inanmayın demek istedim yani.
Tebrik dostt18k bastım ben de bu maça gelirse ufff
Her gördüğüne inanma kardeşim artık devir teknoloji devri saniyelik olay bu tarz şeyler.Biz anlamayiz öğeyi möğeyi dost duz mantik kupon var ortada san dileme tebrik etme butonuyuz 😀
Billur geçtin he 😆 olsun kazanmanı isterdimyok bro kolpa o 😂
orjinali bu 😂 😂 kayıp bonusuyla oynadım takiplik.
Dün betcio 18 tl kayıp bonusu 250 ettim bunu da 200 yapar çekerim nba var
Ekli dosyayı görüntüle 417722
Nerden bilcez belki orjinali diğeri bunu denetledin🤠 kafamda deli sorularyok bro kolpa o 😂
orjinali bu 😂 😂 kayıp bonusuyla oynadım takiplik.
Dün betcio 18 tl kayıp bonusu 250 ettim bunu da 200 yapar çekerim nba var
Ekli dosyayı görüntüle 417722