- 59,523
- 26,809
- 113
Ruh hastasının biri gelir az sonra dur gaza getirmeHelal olsun Galatasaraya vallaha caniyla disiyle mücadele ediyor
Ruh hastasının biri gelir az sonra dur gaza getirmeHelal olsun Galatasaraya vallaha caniyla disiyle mücadele ediyor
Fark yer diyenler kafayı kuma gömdüRuh hastasının biri gelir az sonra dur gaza getirme
Gelirse geldiği gibi ağız dolusu küfürü yiyip geri gider zaten o evladı dede son paramı aldı sinirim tepemde kralına söverim çok pis şuanRuh hastasının biri gelir az sonra dur gaza getirme
Aynı dk içinde 2 tane % 100 gol kaçtı Icardi ve Ziyech ileHelal olsun Galatasaraya vallaha caniyla disiyle mücadele ediyor
Yesek nolur Avrupa nın en büyük arenasında aktif olarak dünyanın en büyük kulüplerinden biriyle deplasmanda oynuyoruz şeref duyuyorum onur duyuyorum takımımlaFark yer diyenler kafayı kuma gömdü
Aynen dost izliyorum sansta gerekli cok netti yaAynı dk içinde 2 tane % 100 gol kaçtı Icardi ve Ziyech ile
Ve bu bayern son 30 macinda 4 5 den asagisi yok burda tam bir kabus bayern arena ama maşallah GalatasarayaYesek nolur Avrupa nın en büyük arenasında aktif olarak dünyanın en büyük kulüplerinden biriyle deplasmanda oynuyoruz şeref duyuyorum onur duyuyorum takımımla
Bunları yakalayıp atamıyoruz zaten bu yüzden kaybediyoruz şu 2 pozisyonda birini atsak ah ah...Aynen dost izliyorum sansta gerekli cok netti ya
Galatasaray gol atacak ama inanıyorumBunları yakalayıp atamıyoruz zaten bu yüzden kaybediyoruz şu 2 pozisyonda birini atsak ah ah...
Valla net bir söyleyemiyorum inşallah atarız. Bayern ikinci yarı açık verecek Barış Alper & Tete ikilisinden biri girer muhtemelen Ziyechi alır.Galatasaray gol atacak ama inanıyorum
Merhaba ben yancınSanane Lan Adam para basmıs Senin gibi 8 ftn Basmamıs G!t
8 ftnci Onun adı bundan sonraMerhaba ben yancın
Çok üzüldün mü Bayern atamayınca8 ftnci Onun adı bundan sonra
Adminim anamıza sövdü ne yapmak gerek bu konu hakkındaBeyler konu amacını aşmasın..
Astole yan çar diyorum bende8 ftnci Onun adı bundan sonra