- 7,742
- 4,532
- 113
Senin kadar iftiracı yalancı bir insan görmedim. Hakkımı sana helal etmiyorum birader.Astole yan çar diyorum bende
Senin kadar iftiracı yalancı bir insan görmedim. Hakkımı sana helal etmiyorum birader.Astole yan çar diyorum bende
Herkes ters kose oldu ins gs yenerBeyler konu amacını aşmasın..
Reyis yanlış anlama sen bu kadar parayı nasıl çeviriyorsun hep iddadan mı yoksa yüklü gelirin galan mı var merakımdan soruyorum
Benimle muhattap olma konu amacını aşmasın canım teşekkürler bol şanslar esselaaaaaaSenin kadar iftiracı yalancı bir insan görmedim. Hakkımı sana helal etmiyorum birader.
Yapıyosun bu sporu dost😁Benimle muhattap olma konu amacını aşmasın canım teşekkürler bol şanslar esselaaaaaa
Hadi inşallahGs yenerse benden @Novasky ye temizinden binlik çalışır
Niye dostGs 3.bile olamaz izleyin gorun
Yıllardır tanırım seni ilk kez mantıklı cümleni görüyorumGs 3.bile olamaz izleyin gorun
Neye dayanarak bunu konuştun hemşehrim olacaksın birde pesGs 3.bile olamaz izleyin gorun
bu gece gs seni dona kadar sıfırlatcak gibi duruyor 2 hafta önce beni yaptığı gibi
Gs 2 olarak çıkacak United topmu oynuya ya boş yapmayın beNeye dayanarak bunu konuştun hemşehrim olacaksın birde pes
Copenhag manuyu yenerNeye dayanarak bunu konuştun hemşehrim olacaksın birde pes