- 71,314
- 43,852
- 113
🤠
3. bile olamaz yazmış sonuncu olacak anlamı çıkıyorGs 2 olarak çıkacak United topmu oynuya ya boş yapmayın be
Adam GS'yi 4 üncü olur diyo sen anldn dost bu adama ne diyimmCopenhag manuyu yener
Aynn dost 2 inci cıkacagz zaten3. bile olamaz yazmışsın sonuncu olacak anlamı çıkıyor
Bana kalırsa 2. çıkarız Bayernin arkasından gruptan ama futbol bu bakalım şu maçta bi beraberlik kopartırsak iyi olacak.
Ya sktr et ağzı olan konuşur ben takımımla gurur duyuyorum gocunan İcardinin malafatı yesin Avrupa maçlarında rakibi tutan adam kanı bozuktur kansızdır ben Bjk Fener maçlarında heyecandan yerimde duramıyorum maçları izlerken bazı kişiler kansız olabilir o da onların aybı dostFenerli misin nesin GS'yi kötülüuonz
Sampiyonlar ligine oynayan elimi ziksinlerAdam GS'yi 4 üncü olur diyo sen anldn dost bu adama ne diyimm
Bence yenemez Manu kötü ama kalite farkı var Manu alır kalitesiyle zorlansa da 😁Copenhag manuyu yener
Aynn dost haklısın vallahiYa sktr et ağzı olan konuşur ben takımımla gurur duyuyorum gocunan İcardinin malafatı yesin Avrupa maçlarında rakibi tutan adam kanı bozuktur kansızdır ben Bjk Fener maçlarında heyecandan yerimde duramıyorum maçları izlerken bazı kişiler kansız olabilir o da onların aybı dost
Ne kalitesi beBence yenemez Manu kötü ama kalite farkı var Manu alır kalitesiyle zorlansa da 😁
Aferin böyle devam et. Allahın günü çok bu lafımı unutma savaş kurt efendi@Daimon @Shellac bu arkadaş Harbi Ruh hastası muhattap olmadığım halde geliyo bunları yazıyo ha bu arada bana ödül falan atmışlığı yok o forumda başkaları dan var ama bu niye kendi kendine gelin güvey oldu onu anlamadım millete yalancı diyo kendi yalancılığın alasını yapıyo neyse ben rahatsız oluyorum ilgilenirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 417679
Ağzına sağlık.Ya sktr et ağzı olan konuşur ben takımımla gurur duyuyorum gocunan İcardinin malafatı yesin Avrupa maçlarında rakibi tutan adam kanı bozuktur kansızdır ben Bjk Fener maçlarında heyecandan yerimde duramıyorum maçları izlerken bazı kişiler kansız olabilir o da onların aybı dost