- 27,800
- 23,032
- 113
Manu copu yenerse gs 3. Diğer sonuçlarda 2. Olarak çıkar gruptan cop gs maçında elek eder gsManuyu gs deplanda yendi kuş gibi unutanlar var
Manu copu yenerse gs 3. Diğer sonuçlarda 2. Olarak çıkar gruptan cop gs maçında elek eder gsManuyu gs deplanda yendi kuş gibi unutanlar var
Ulan kanıt göster ak en son ne zaman aktif olmuşum ben orda rolling yada kuponlar da senin yandaşların gelip burdan alıp orda yiyo konuşsana Doğruları neyse muhattap olma benimle bak ben sana bişey yazmadım sende bana yazma gerek yokAferin böyle devam et. Allahın günü çok bu lafımı unutma savaş kurt efendi
Bro gören görüyor kaç kişi sırf banlatmak için ne şekillere giriyorlar. İftira atıyorlar yok atsole miymişim neymişimAga sen de dm atma millete
sondakı yazıyı gormedımAbi iyi misin sen yavvvv zaten ne yazmışım oku sende bana kızıyon zaten Gates e 600 kaybettim moralim bozuk
Dakika 55Sapla Bayern
Reis Sulluy ozelden kufur ettı banlamadın Savasa kufur ettı banlamadın Yani Konularda kufur ettı banlamadın Nezaman banlıcaksın
Dk57 korner kullancazDakika 55
Sarı kartlar bitti beyler kırmızı kartlara geçeceğim..Reis Sulluy ozelden kufur ettı banlamadın Savasa kufur ettı banlamadın Yani Konularda kufur ettı banlamadın Nezaman banlıcaksın
Gs yenerse tüm forum üyelerine çay reis Bol şansSarı kartlar bitti beyler kırmızı kartlara geçeceğim..
FORUMUN HUZURUNU BOZMAK YASAK..
Topunu banla reıs cok konusuyo hepsıSarı kartlar bitti beyler kırmızı kartlara geçeceğim..
FORUMUN HUZURUNU BOZMAK YASAK..