- 17,579
- 4,944
- 113
vay ne ara yaptın tebrıklerKasa sonuç ne olursa olsun 100 k oldu
vay ne ara yaptın tebrıklerKasa sonuç ne olursa olsun 100 k oldu
1-0 olunca 4.75 ten cifte sansa 10k attım 1-1 olunca 31k ya bozdum 1-1 olunca cifteye 10 k daha attım cifteden kar 11 e dustu kuponda 92 k verdım kasa 103 kvay ne ara yaptın tebrıkler
ha ılk kuponu bozmadın dımı oo ıyı yanlıs anlamısım1-0 olunca 4.75 ten cifte sansa 10k attım 1-1 olunca 31k ya bozdum 1-1 olunca cifteye 10 k daha attım cifteden kar 11 e dustu kuponda 92 k verdım kasa 103 k
kaldı 120 hae83 cektim 20 ile bastan
Baştan doğuş83 cektim 20 ile bastan
Bu kadar çekiyorsun takip edenlere versene o 83ün 3ünü83 cektim 20 ile bastan
bende bı dagıtım yapacak sandım devam dedıBu kadar çekiyorsun takip edenlere versene o 83ün 3ünü
Tebriklervay ne ara yaptın tebrıkler
Entepliye borç veren tefeci bu kesin forumda takip ederek ego kasıyor.. 👊🏼😂Bırakın olum şu adamın rollümü takip etmeyi kimseye faydası yok böyle adamların yine biz garipler kendi aramızda paylaşıyoruz bunun tek derdi egosunu tatmin etmek, kimse etmesin bunun konularını takip Anteplinin diğer versiyonu bu
Hahahahahahhswhhehhewhehwhwh Allahta seni güldürsün yeminle ağzımdaki elmayı püskürttmmmEntepliye borç veren tefeci bu kesin forumda takip ederek ego kasıyor.. 👊🏼😂
bu da kesın dılan polatla calısıyor kara parayı aklıyorHahahahahahhswhhehhewhehwhwh Allahta seni güldürsün yeminle ağzımdaki elmayı püskürttmmm
devam edıyost pauli macında olaylar cıktı bızimi bulur
Aynen kanka ya hep seni buluyor cok sanssiz adamsinst pauli macında olaylar cıktı bızimi bulur