- 3,355
- 1,511
- 113
10 bin tl ye yakın dagıttım dost
Borcum var dedi üzüldüm adamaSaglam muamele cekmisdir kesin 😀
Bazilarida 60k alir eywallah bile demez 😀10 bin tl ye yakın dagıttım dost
Aynn doğru Dion yüksek kazanırsam bidaha herkeze 250 tl dagıtcam şartsız dost gönlümüz zengin şükürler olsun dostBazilarida 60k alir eywallah bile demez 😀
Gelmez dedigin gibi max 1daha olur 2.yariAjax 1
Dusunmen yeter dost ins kazanirsin yine buyuk. Ben simdiye kadar max en buyuk 13K aldim yakalayamiyoruz bi turluAynn doğru Dion yüksek kazanırsam bidaha herkeze 250 tl dagıtcam şartsız dost gönlümüz zengin şükürler olsun dost
Kupon gelir inşallah2. Adım ana para 25 i çektim 48 karla devam edeceğin Ekli dosyayı görüntüle 410871
Kasayı sporda yükselt kar olanı slota oyna ama vbet iyi bana kalırsa ya kulis bette iyi amaDusunmen yeter dost ins kazanirsin yine buyuk. Ben simdiye kadar max en buyuk 13K aldim yakalayamiyoruz bi turlu
2 saat içinde başıma bunlar geldi anlıyacagın dost ilerde kazanç yaparsam dagıtım yapacagım herkezeDusunmen yeter dost ins kazanirsin yine buyuk. Ben simdiye kadar max en buyuk 13K aldim yakalayamiyoruz bi turlu
Hep 1 golden yatiyoruz 19.45 maclarinda 2K veren kuponu 3 mac son 10dk kaldi daha gelmez diye 12tl bozdum hepsi attiKasayı sporda yükselt kar olanı slota oyna ama vbet iyi bana kalırsa ya kulis bette iyi ama
Kalbi temiz olan insan kazanir kalbin temizmis tebrikler .2. Adım ana para 25 i çektim 48 karla devam edeceğin Ekli dosyayı görüntüle 410871
Bazen bnm başıma geliyor grşrz iyi geceler dostlar Allaha emanet dikkat edin kendinize bol kazançlar dostHep 1 golden yatiyoruz 19.45 maclarinda 2K veren kuponu 3 mac son 10dk kaldi daha gelmez diye 12tl bozdum hepsi atti
Eyw dost iyi gecelerBazen bnm başıma geliyor grşrz iyi geceler dostlar Allaha emanet dikkat edin kendinize bol kazançlar dost
Bu adam yapar bir sabah ansızın geldi bir dünya para dağıttı gitti ben izledim şahidim olaya2 saat içinde başıma bunlar geldi anlıyacagın dost ilerde kazanç yaparsam dagıtım yapacagım herkeze
dost insanlari mutlu et kalbin temiz olsun kazanirsin emin ol buna.Piaden çektim hemen 20 bin kulislere attm bin tl spin aldm 4 5 defa snra 10 binlik aldım 401 bin tl geldi 😃