Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyuyamıyorum Beyler

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
951
113
Beyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan

cemal12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
406
63
Bende askere gideceğim 1 hafta sonra nereye düştün? ben kayseri/melikgazi hava komando😃

cemal12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
406
63
Zaten askerlik 6 ay hiçbirşey. Acemi birliği 17 gün yapılıyormuş internette 28 yazıyor sonra usta birliğe geçiş. Çarşı izni yasak koronadan dolayı. Askerde bot verecekler akıllı tabanlık almanı öneririm botun tabanı çok sertmiş

ymn1616

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
74
22
8
Beyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
Vücudunu yor kardeşim sonra güzel güzel uyursun

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
951
113
Zaten askerlik 6 ay hiçbirşey. Acemi birliği 17 gün yapılıyormuş internette 28 yazıyor sonra usta birliğe geçiş. Çarşı izni yasak koronadan dolayı. Askerde bot verecekler akıllı tabanlık almanı öneririm botun tabanı çok sertmiş
Askerlikten ziyade uzun süredir böyleyim birkaç ilaç denedim ama faydasız

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,261
25,712
113
Sert olan sadede botun tabanı değil dost

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,466
20,506
113
En güzel çözüm telefonla ilişkini kes ve kumarı bırak...

cedi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,601
437
83
Geçen sene Amasya il jandarmada askerlik yaptım piyade tugayı aşırı büyük

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,674
4,120
113
Stresten uykusuzluk yaşıyorsun.Gelir geçer.Dunya hayatı mekaniktir.Ne ekersen, ne yaparsan aynen ve aynen onu karşında bulursun.Bugday ekip mısır beklemek ne kadar yersizse, fazla psikolojik, ruhani, görünmez, bilinmez olgulara takılmak da o kadar yersiz.Dedigim gibi ,dünya hayatı mekaniktir, koşarsan yorulursun, duvari yumruklarsan canın yanar, kızgın sobaya dokunursa elin yanar vs...Bu dünya da başarılı, saygıdeğer, maddi feraha ermiş birisi olmak bu yoldan geçer.Turkiye şartlarında yapılan askerlik, askerlik değil yapanlar bilir.Harala hurala,çabara cubara, hoop su gibi geçip gider.Tatli-tuzlu bir rüya gibi uçar gider, bir de bakmışsın ki yaş olmuş 45-50 çoluk çocuğa karışmışsin.

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
83
28
Orda düzene girer kardesim hic canini skma . Sabah kalk saatti 5.30 mintika istima ymk sonra baslarsin marsla uygun adim saymaya aranizda yapamyan olur veya rahat durmyn arkdslr onlr icin ceza yersiniz istikamet saginiz istikamet solunuz derken aksama zaten ymk yicek enerjin klmz bian once ytga grip uyumk icin can atarsin.

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
951
113
Orda düzene girer kardesim hic canini skma . Sabah kalk saatti 5.30 mintika istima ymk sonra baslarsin marsla uygun adim saymaya aranizda yapamyan olur veya rahat durmyn arkdslr onlr icin ceza yersiniz istikamet saginiz istikamet solunuz derken aksama zaten ymk yicek enerjin klmz bian once ytga grip uyumk icin can atarsin.
Rahatlattın beni :D