- 1,908
- 951
- 113
Beyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
Düzene girer orada merak etme yorgunluktanBeyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
Kardeşim soracağın danisacagin bir isteğin olursa çekinmeden yaz kayserideyimBende askere gideceğim 1 hafta sonra nereye düştün? ben kayseri/melikgazi hava komando😃
Vücudunu yor kardeşim sonra güzel güzel uyursunBeyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
Amasya knkBende askere gideceğim 1 hafta sonra nereye düştün? ben kayseri/melikgazi hava komando😃
İlk günler sıkıntı çekerim diye düşünüyorum böyle birşey yapmasam dahi çok yorgun hissediyorum çünküDüzene girer orada merak etme yorgunluktan
Askerlikten ziyade uzun süredir böyleyim birkaç ilaç denedim ama faydasızZaten askerlik 6 ay hiçbirşey. Acemi birliği 17 gün yapılıyormuş internette 28 yazıyor sonra usta birliğe geçiş. Çarşı izni yasak koronadan dolayı. Askerde bot verecekler akıllı tabanlık almanı öneririm botun tabanı çok sertmiş
Sert olan sadede botun tabanı değil dostZaten askerlik 6 ay hiçbirşey. Acemi birliği 17 gün yapılıyormuş internette 28 yazıyor sonra usta birliğe geçiş. Çarşı izni yasak koronadan dolayı. Askerde bot verecekler akıllı tabanlık almanı öneririm botun tabanı çok sertmiş
Orda mecalib bile kalmaz can sıkıntısından uykun gelir zaten dert etmeİlk günler sıkıntı çekerim diye düşünüyorum böyle birşey yapmasam dahi çok yorgun hissediyorum çünkü
Ben Amasyadayim havalar soğuk bilgin olsunAskerlikten ziyade uzun süredir böyleyim birkaç ilaç denedim ama faydasız
Fazla telefon kullanmıyorum kumarı bırakmam imkansıza yakınEn güzel çözüm telefonla ilişkini kes ve kumarı bırak...
Okuyorum dostum uykumda geliyo ama herşeyi bırakıp yatmaya gittiğimde 3-4 saat yatakta dönüyorumKitap oku
Orda düzene girer kardesim hic canini skma . Sabah kalk saatti 5.30 mintika istima ymk sonra baslarsin marsla uygun adim saymaya aranizda yapamyan olur veya rahat durmyn arkdslr onlr icin ceza yersiniz istikamet saginiz istikamet solunuz derken aksama zaten ymk yicek enerjin klmz bian once ytga grip uyumk icin can atarsin.Beyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
Rahatlattın beniOrda düzene girer kardesim hic canini skma . Sabah kalk saatti 5.30 mintika istima ymk sonra baslarsin marsla uygun adim saymaya aranizda yapamyan olur veya rahat durmyn arkdslr onlr icin ceza yersiniz istikamet saginiz istikamet solunuz derken aksama zaten ymk yicek enerjin klmz bian once ytga grip uyumk icin can atarsin.