Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyuyamıyorum Beyler

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,943
962
113
hangi şehirden gideceğin önemli bazı büyük şehirden gelenleri direk izolasyon grubuna alıyorlardı. hiç eğitim vs. yapmadan yattık 30 gün. devam ediyo mu bilmiyorum bi yandan iyi bi yandan kötü çünkü usta birliğinde sıkıntı oluyor
İstanbul dostum

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,641
1,229
113
Beyler benim ölümden döndüğüm kazadan dolayı el üstünde yanıklar skar yaraları var sol kolda patlak var yamalı sol el parmak çekiyor rahat deyil psikiyatrik tedavi altındayım raporlu çürük verilir mi muanede eskiden askerlik isterdimde şimdi çok bu sağlık ve hayattaki problemlerle sıkıntı

curry

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
789
284
63
Beyler benim ölümden döndüğüm kazadan dolayı el üstünde yanıklar skar yaraları var sol kolda patlak var yamalı sol el parmak çekiyor rahat deyil psikiyatrik tedavi altındayım raporlu çürük verilir mi muanede eskiden askerlik isterdimde şimdi çok bu sağlık ve hayattaki problemlerle sıkıntı
bro zorla ne yap ne et heyete felan cık gitme. askerde madem sakatsın niye geldin derler hiçbisi de diyemezsin. adamların kafa öyle biçimlenmiş ki her şuram ağrıyo diyen adamı kolpacı sanıyolar yani inanmamazlık var diyeyim

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,641
1,229
113
bro zorla ne yap ne et heyete felan cık gitme. askerde madem sakatsın niye geldin derler hiçbisi de diyemezsin. adamların kafa öyle biçimlenmiş ki her şuram ağrıyo diyen adamı kolpacı sanıyolar yani inanmamazlık var diyeyim
Valla bro benim raporlu göz önünde herşey bakiyim aile hekimide görür askeri heyete girerim heralde hayırlısı

curry

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
789
284
63
Valla bro benim raporlu göz önünde herşey bakiyim aile hekimide görür askeri heyete girerim heralde hayırlısı
sıkıntı zaten aile hekiminde başlıyor. ben 110 kilo gittim askere boy kilo indeksine uygun dğeildim. kaçsın dedi 90 ım dedim tartmadı bile

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,943
962
113
sıkıntı zaten aile hekiminde başlıyor. ben 110 kilo gittim askere boy kilo indeksine uygun dğeildim. kaçsın dedi 90 ım dedim tartmadı bile
Benim aile hekimi tam tersi çok üstüne düştü özellikle psikoloji ilaçları vs ama ben psikolojim biraz düzelir diye gitmek istiyodum o yüzden bozdum tecili bunları dedikten sonra sen bilirsin dedi

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
646
113
Beyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
Şimdiden hayırlı teskereler dilerim.Ama öle panik yapma hiç uğraşma orada acaip düzene sokuyorlar adamı :)

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Beyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
nöbet geçirmen falan olsa beyninde anormal bişey olsa nörolojiye çık derdikte senin derdin uykusuzluk. bi an önce psikiyatriste ve nörolojiye çık derim hocam. nöroloji boş bölüm değil başım ağrıyo falan de zaten ilaç yazıp yollamaz röntgenini çekerler. aynı gün 2 farklı yerede çık erkenden başla tedavine. hangisi doğru yolsa onda ilerlersin

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,943
962
113
nöbet geçirmen falan olsa beyninde anormal bişey olsa nörolojiye çık derdikte senin derdin uykusuzluk. bi an önce psikiyatriste ve nörolojiye çık derim hocam. nöroloji boş bölüm değil başım ağrıyo falan de zaten ilaç yazıp yollamaz röntgenini çekerler. aynı gün 2 farklı yerede çık erkenden başla tedavine. hangisi doğru yolsa onda ilerlersin
Psikolojik olduğuna eminim dostum daha önce psikolojik sıkıntılarım vardı şu sıra tekrardan hatsafhada

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Psikolojik olduğuna eminim dostum daha önce psikolojik sıkıntılarım vardı şu sıra tekrardan hatsafhada
derdini biliyosan git çaresini bul hocam web forumlarında yorum okuyarak hallolcak iş değil erteledikçe ertelersin performans ödevimi son güne bırakmak gibi boka sarar yoksa işin, askerde daha çok muzdarip olursun

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
derdini biliyosan git çaresini bul hocam web forumlarında yorum okuyarak hallolcak iş değil erteledikçe ertelersin performans ödevimi son güne bırakmak gibi boka sarar yoksa işin, askerde daha çok muzdarip olursun
git psikiyt e ilaç yazdırt hemen başlamam lazım kendime gelmem lazım de. nasihatla öğütle olcak iş değil burda