- 6,444
- 3,611
- 113
Gencler vakıfbank hesabim yok ama kredi cıktı 10 bin atmden cekebilirmiyim simdi gitsem bilgisi olan varmi
@Shellac sen biliyon mu reis bu olaylari
hayrını gör bakalım varmıydı sicil falanGencler vakıfbank hesabim yok ama kredi cıktı 10 bin atmden cekebilirmiyim simdi gitsem bilgisi olan varmi
Hocam ombudsmana şikayet etmiş miydin? Kdk denilen kuruma. Ben şikayet ettim karar lehime sonuçlanmış 5 gün önce.Gencler vakıfbank hesabim yok ama kredi cıktı 10 bin atmden cekebilirmiyim simdi gitsem bilgisi olan varmi
Mobil islemlerden krediyi onayla para hesabına düştükten sonra atm den çekebilirsinizGencler vakıfbank hesabim yok ama kredi cıktı 10 bin atmden cekebilirmiyim simdi gitsem bilgisi olan varmi
Pardon hesabın yoksa mobil islemlere git bi hesap olustur yeni müşteri hesabı eğer sistem izin vermezse mecbur şubeye gitcenGencler vakıfbank hesabim yok ama kredi cıktı 10 bin atmden cekebilirmiyim simdi gitsem bilgisi olan varmi
bende şikayet ettim 11 sayfa yazı geldi genel herkeze gönderiyorlar bir şey çıkacağını sanmıyorum ziraat Bankası bu arada 2 nisan basvuruHocam ombudsmana şikayet etmiş miydin? Kdk denilen kuruma. Ben şikayet ettim karar lehime sonuçlanmış 5 gün önce.
kimi kime şikayet ediyoruz ki zaten ...)))Valla ben en az 10 kere sikayet etmisimdir hala degerlendirmede diyor umudumda pek yok açıkçası
biz onuda alamadık baba yaKdk herkes için olumlu sonuç vermiş anlaşılan ben 3000 aldım 10000 istedim 30 gün süre vermis ziraate bakalım nolcak
Sicilin bozuksa bişy ckmazbklme@İmParaThor Nispeti yaptın gittin mk 2 soru soraydık bizde bekliyoz ne zamandır
Sanane benim sicilimden kardeşim yaSicilin bozuksa bişy ckmazbklme
Siciline bişey demdim bilgi vrdm sadeceSanane benim sicilimden kardeşim ya
sağol jemuşumSiciline bişey demdim bilgi vrdm sadece