- 1,919
- 1,155
- 113
Kardeş benim sicil sicilya gibi bana çıkarsa herkese cikar rahat olun o yüzden dua edin bana çıksın bu işin kilit noktası ben ve benim gibi sicilya mafyalarıdır
böyle iyi niyetli arkadaslara cıksın inşallah dostKardeş benim sicil sicilya gibi bana çıkarsa herkese cikar rahat olun o yüzden dua edin bana çıksın bu işin kilit noktası ben ve benim gibi sicilya mafyalarıdır
Sicilya hangi vilayete bağlı memleket nereydi senin kardesKardeş benim sicil sicilya gibi bana çıkarsa herkese cikar rahat olun o yüzden dua edin bana çıksın bu işin kilit noktası ben ve benim gibi sicilya mafyalarıdır
bilecikSicilya hangi vilayete bağlı memleket nereydi senin kardes
Kyk alana vermiyorlar mı biz boşuna bekledik o zamanben kyk kredisi aliyom diye vermiyorlar
11 açık icra iki varlık şirketi ve hala değerlendiriliyorum red gelmedi 1 nisandan beri , demek ki hala ümit var sana katılıyorumKardeş benim sicil sicilya gibi bana çıkarsa herkese cikar rahat olun o yüzden dua edin bana çıksın bu işin kilit noktası ben ve benim gibi sicilya mafyalarıdır
cıkmassada sağlık olsun reis11 açık icra iki varlık şirketi ve hala değerlendiriliyorum red gelmedi 1 nisandan beri , demek ki hala ümit var sana katılıyorum
geçmiş olsun sağlık olsun reis bol şanslarKyk kredi alanlara vermiyorlar nı vallah hayallerim çöp oldu
sag ol reisgeçmiş olsun sağlık olsun reis bol şanslar
Yanlıs biliyrsn kardesm sicil önemli sicil önmli olmasa vermedkleri kişilern suçu ne ? Mesela vakıf vermedi bana ziraat yaklasık 2 aydır bekletiyrşu sicil olayını bı kafadan kaldırın arkadaslar. sicil gozetilmiyor bu kredılerde. devlet destekli... sadece bankalar agırdan alıyor baska bişey yok yani.
3 bankadan biri mecbur vercek dostum. almasam ben almazdım yani. bendeki sicil tosunda yokYanlıs biliyrsn kardesm sicil önemli sicil önmli olmasa vermedkleri kişilern suçu ne ? Mesela vakıf vermedi bana ziraat yaklasık 2 aydır bekletiyr
40 gün oldu en az bi cacık olmaz KDK dan al birini vur ötekineKdk şikayetine ne kadar sürede cevap geliyor ?