Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet VakıfBank 10.000 Kredi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Beyler sikyaet ettim kdya ne zamam donus yaparlar bilen yazabilir mi 1 nisandan beri bekliyoruz ziraat hala degerlendirmede
Ben pandemi icin sikayet etmistim 6 7 sayfalik kagit geldi ilk once kaymakamliga gidip oraya basvuracaksiniz diye yaziyordu yani sirasiyla en son bana gelceksin diyor sanki muhattap buluyoruz da keyfimizden size sikayet ediyoruz bu kredi icin de basvurdum 2 ay oldu hala bir cevap gelmedi

Galatasaray7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
170
126
43
Yanlıs biliyrsn kardesm sicil önemli sicil önmli olmasa vermedkleri kişilern suçu ne ? Mesela vakıf vermedi bana ziraat yaklasık 2 aydır bekletiyr
Ziraat herkezi bekletiyo benim trafik cezası mahkeme ne istiyorsan var Vakıfbank tan pazartesi başvurmustum salı çekmiştim burda ekran görüntüsü atmıştım da

kemalkral

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
82
11
8
oo süpermiş bu ya bende başvurucam inşallah verirler

raskov12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
472
83
Ben pandemi icin sikayet etmistim 6 7 sayfalik kagit geldi ilk once kaymakamliga gidip oraya basvuracaksiniz diye yaziyordu yani sirasiyla en son bana gelceksin diyor sanki muhattap buluyoruz da keyfimizden size sikayet ediyoruz bu kredi icin de basvurdum 2 ay oldu hala bir cevap gelmedi
Valla bilmiyorum dostum 1 nisandan beri degerlendirmede ziraat

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Beyler sikyaet ettim kdya ne zamam donus yaparlar bilen yazabilir mi 1 nisandan beri bekliyoruz ziraat hala degerlendirmede
Valla kardesim benim sikayetim bile 1.5 aydır bekliyor sen ne kadar beklersin bilemem ama bence bekleme kendini boş yere strese sokma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...