- 245
- 18
- 18
herkes yalan yanlış biserler demiş önce şubeye gitmen gerek sana vadesiz hesap açacaklar sonra kredini mobilden kendin çekeceksin .benim yaşadığım olay bu
Pardon donsuzÇekip çekip kumara verin sonra sonsuz gezinin
senın bi arkadasın basına geldi galiba baskan kumarla ilgili tek kelime dönmemiş ne sinir yaptınPardon donsuz
Seninki çok iyi bende başvurdum aynı durum hala cevap falan yokbeyler sicille alakası olsa bana çıkmazdı ziratten 5 bine basvurdum 5 verdi kredi notu yerlerde bankalara borcum yokturdu ama açık olan icra dosyam vardı akbanktan bende vermezler dedim ama çıktı aynı evdeyiz kardeşimde aldı üstelik sigortamda yok
maalesf bekleyen çok keşke banada çıkmasaydı parayla naptığımız belliSeninki çok iyi bende başvurdum aynı durum hala cevap falan yok
Bana çıksaydı bnde yapardım zaten çıkmıyor ısrarlamaalesf bekleyen çok keşke banada çıkmasaydı parayla naptığımız belli
Bağışıklığı kazanınca az gelecek bence uzak dur şimdidenValla kardeşlerim bana çıksa direkt kendi işime yatırım yapicam sizide anlamiyorum yanlış anlamayın 5 binlerle 10 binlerle nasıl kumara girebiliyosunuz ben bi siteye 20 lira yatırınca kalbim ağrıyor durduk yere 20 lira kaybettim diye
Bizde öyle başladıkValla kardeşlerim bana çıksa direkt kendi işime yatırım yapicam sizide anlamiyorum yanlış anlamayın 5 binlerle 10 binlerle nasıl kumara girebiliyosunuz ben bi siteye 20 lira yatırınca kalbim ağrıyor durduk yere 20 lira kaybettim diye
reis ben şimdi 3k aldım onu 10 bin yapabiliyor muyumKdk herkes için olumlu sonuç vermiş anlaşılan ben 3000 aldım 10000 istedim 30 gün süre vermis ziraate bakalım nolcak
bence tepki toplamamak icin red vermiyor olabilirler neredeyse korona bitecek hala bekliyoruz garip bir durumBence bekleyen herkese vericekler vermiceklerini baştan elediler zaten vereceklerinede verdiler sicili aşırı bozuk olanlarin çoğu değerlendirmede bu kadar bekletip vermemelerinin altinda mantıklı bi sebep göremiyorum
Bende şikayet ettim baba 3 TL kullandırıldı diye benimde lehinde sonuçlanmış acaba sonuç ne bilmemHocam ombudsmana şikayet etmiş miydin? Kdk denilen kuruma. Ben şikayet ettim karar lehime sonuçlanmış 5 gün önce.
Valla kardes sen bu durumda bu krediyi aldıysan birde sigortasz bnmde alacagıma olan inancım arttı sayendebeyler sicille alakası olsa bana çıkmazdı ziratten 5 bine basvurdum 5 verdi kredi notu yerlerde bankalara borcum yokturdu ama açık olan icra dosyam vardı akbanktan bende vermezler dedim ama çıktı aynı evdeyiz kardeşimde aldı üstelik sigortamda yok