- 34,552
- 19,153
- 113
Ee o zaman yüz k gelmiştir en az hepsi icerdeyseNasil yok bir haftadr yabdigim butun futbol kubonlari icerde
Ee o zaman yüz k gelmiştir en az hepsi icerdeyseNasil yok bir haftadr yabdigim butun futbol kubonlari icerde
En son Erhan diye bir zat-ı muhterem bir dostumuz da yakın zamanda böyle bir şey yapacağını söylemişti hala buralarda bir yerlerde hissediyorumİşe gireyim kalıcı ban attırcam zaten çok vakit geçiyor burda
TabiEe o zaman yüz k gelmiştir en az hepsi icerdeyse
Çalişmiyor ki oEn son Erhan diye bir zat-ı muhterem bir dostumuz da yakın zamanda böyle bir şey yapacağını söylemişti hala buralarda bir yerlerde hissediyorum
Oynama slot o zaman bir ay zengin olursunAma 120ksi slotda gitdi
ben şanslıyımdır ya alıyorum üç beşAğa slota para mı dayanır nasıl o kadar uzun süre slotta kalıyonuz
Dayı yeni idolum awAma 120ksi slotda gitdi
Günün suprizini buldum 5.25 oranben şanslıyımdır ya alıyorum üç beş
kimdir kimdir bende bakarım şimdiGünün suprizini buldum 5.25 oran
Cok guldum yaDayı yeni idolum aw
Fabrikayı satmış 15 araba satmış hala gülüyor aynı ben tam slotçu tipi var
Jaylen Brown oynamama ihtimali var ama bence oynar da fazla oynamaz sayısına 27.5 açmışlar çok çok fazla dinlendirir fazla oynasa bile onun yedeği brogdan a 13.5 açmışlar ama 20 atari 5.25 baya mantiklikimdir kimdir bende bakarım şimdi
Bencede üçlük rekoru gelebilir o maçtaBaston maçında 30 tane üçlük çıkar he iki takımda 3 te baya iyi
Sakat jaylenJaylen Brown oynamama ihtimali var ama bence oynar da fazla oynamaz sayısına 27.5 açmışlar çok çok fazla dinlendirir fazla oynasa bile onun yedeği brogdan a 13.5 açmışlar ama 20 atari 5.25 baya mantikli
Kader niye yüzümüze gülmüyor wk moralim bozulduÇalişmiyor ki o
Öyle görünüyor 1.85 oran hediye gibiBencede üçlük rekoru gelebilir o maçta
Yeni çıktı sakatliktan fazla oynayacağını düşünmüyorumSakat jaylen