Başkan sen biraz ara ver yoksa kafayı yersinAl işte yine son maç denver 239.5 alt 240 olmuş tövbe tövbe
Gidenleri görsen ilk maç veya iki maç olsa neyse tek maç tek sayı veya son saniye hep çıldırmalık kardayım ama inanılmaz kar yapacakken gittiBaşkan sen biraz ara ver yoksa kafayı yersin
Keşke oynadığım fox'a sayı atar alsaydın toplam 25 atar verdim 31 attı
Basket adamı direk werem eder başta beni awGidenleri görsen ilk maç veya iki maç olsa neyse tek maç tek sayı veya son saniye hep çıldırmalık kardayım ama inanılmaz kar yapacakken gitti
91 oran awBasket adamı direk werem eder başta beni aw
Way aw diyomya haci walla kanser olur adam..91 oran aw
Başkan senin yandığın kadar bende yandım bu baskettenBasket adamı direk werem eder başta beni aw
Doğrudur haci baskete ara werdim zaten heleki Nba Awrupa Türkiye ligi cok nadir artik..Başkan senin yandığın kadar bende yandım bu basketten
Eskisi gibi gergin değilULAN İDDAAAAAAAA
Yoo henüz kıvama gelmemiş önce kazanması lazım sonra dibi görecek öyle yoksa hava hoşEskisi gibi gergin değil
Oda battı herhalde
Atamazwestbrok atarmı bugün 30 sayı lebron oynamazsa 8 oranı var temiz
Ne demek battı adamın ahdi var milyon vurcak dost nasıl kelimeler bunlarEskisi gibi gergin değil
Oda battı herhalde
@Valenciennes baston maçına varmı tahmin dostum
Bol şans abicimEkli dosyayı görüntüle 298977
Benden bu çıktı dost Bol şans 4 küsür oranı var 100k attık 500k veriyor bakalım
Çok ters oynuyorsun dost bu oyunuEkli dosyayı görüntüle 298977
Benden bu çıktı dost Bol şans 4 küsür oranı var 100k attık 500k veriyor bakalım
Takip etsende ekmek çıkmaz dost parmaklarını yorma hiç bende bostona bakar yatarım büyük ihtimalBugün takip yok takip edince ters geliyor wk