- 26,850
- 26,257
- 113
Niye nesi var gül gibi kuponÇok ters oynuyorsun dost bu oyunu
Niye nesi var gül gibi kuponÇok ters oynuyorsun dost bu oyunu
Harden ribaunt oranı çok düşük yaNiye nesi var gül gibi kupon
Hangi kubonu@dmitri kubonu oyna yunan
Bire dört 250 at 1k slot kasan olsun
Td deniyor her maç normalHarden ribaunt oranı çok düşük ya
Onun şansı hiç yok baskette aw@dmitri kubonu oyna yunan
Bire dört 250 at 1k slot kasan olsun
Artık avukatlık parası alıyorum dost Günlük 1.99₺ Eş dost kim varsa fix hepnizde var günlük 1.99 ateşleyeceksiniz olmaz öyleTakip etsende ekmek çıkmaz dost parmaklarını yorma hiç bende bostona bakar yatarım büyük ihtimal
Sen konusma gecen dort mac verdin besi yatdıÇok ters oynuyorsun dost bu oyunu
Tarafbet midir ne sikimdir günlük 1tl veriyormuş oraya katıl dost yorma biziArtık avukatlık parası alıyorum dost Günlük 1.99₺ Eş dost kim varsa fix hepnizde var günlük 1.99 ateşleyeceksiniz olmaz öyle
Seninle alakalı bir durumSen konusma gecen dort mac verdin besi yatdı
Ne alaka yAaaaaSeninle alakalı bir durum
Oooho forumdaki bütün ihaleleri üstüne yıkarım ban üstüne ban yersin heTarafbet midir ne sikimdir günlük 1tl veriyormuş oraya katıl dost yorma bizi
yok ya slottan kafamı kaldıramadım bakamadım hiç@oldschool yaptinmi kupon
Şansın yok dost geçen üç maç verdim sana broklyn kalmıştı 230 dan barem bir ara 260 oldu ama senin 230 gelmediNe alaka yAaaaa
İşe gireyim kalıcı ban attırcam zaten çok vakit geçiyor burdaOooho forumdaki bütün ihaleleri üstüne yıkarım ban üstüne ban yersin he
Ağa slota para mı dayanır nasıl o kadar uzun süre slotta kalıyonuzyok ya slottan kafamı kaldıramadım bakamadım hiç
Bı saat var daha maçlarayok ya slottan kafamı kaldıramadım bakamadım hiç
Nasil yok bir haftadr yabdigim butun futbol kubonlari icerdeŞansın yok dost geçen üç maç verdim sana broklyn kalmıştı 230 dan barem bir ara 260 oldu ama senin 230 gelmedi